• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Transfer sonrası belirtiler ve pozitif sonuç alanlar paylaşım yapalım

beliziko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
632
626
103
46
Transfer sonrası ne belirtiler yaşadınız , pozitif sonucu nezaman aldınız, kaçıncı deneme ve hangi merkez , tavsiyeleriniz.

6 haziranda oldu transferim, 6.günüm bi belirttim yok sadece adet olacakmışık gibi bağırsaklardan sesler geliyordu o var, arada kazığa batma çok ufak başka birşey yok, inşallah tutunmuştur

Arkadaşlar transferim pozitif sonuçlandı dr. Değerlerinin çok güzel ilerlediğini söyledi dün 17. Günde 3144 çıktı ve bugün lekelenmem oldu bu normalmi hiç lekelenmesi olan var mı 15 günlük sonuçtan sonra yarın gidicem doktora ama çok endişeliyim bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz 😯

Ha
Selam kızlar 22mayısta transferim oldu ben 8inci günü dayanamadım koşa koşa test yaptım 121 değerim vardı 12gün 790 15inci gün transferden sonra 2250 ye ulaşmıştı bu Pazartesi de ikiz dediler bakalım 17sinde kalp atışlarını dinlemeye gidicez ☺☺
Canımmmmm cok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin benm transferim önümüzdeki hafta ben 9. Gün test yaptırmayı düşünüyordum ama çıkartma çıkmaz mı emin plamıyordm sindi oldum umarım rabbim öne eymez yüzümü

Selam kızlar 22mayısta transferim oldu ben 8inci günü dayanamadım koşa koşa test yaptım 121 değerim vardı 12gün 790 15inci gün transferden sonra 2250 ye ulaşmıştı bu Pazartesi de ikiz dediler bakalım 17sinde kalp atışlarını dinlemeye gidicez ☺️☺️
Hayrlı olsun ikizlernz umarm sağlıkla kucağınza alrsnz.🙏sorularm olcak size cevpalarsanz memnun olurum. Nerde yaptnz tüp bebeği infertilite sebebi neydi bizim varikoselden hız ve morfoloji sorunu var sizin embryolara genetik testler yapıldı mı tutunması için neler yaptnz acaba. Benm 7 ay önce transferm malesef tutmadı 😔 gelecek ay tekrar farklı bi yerde adana acıbademde yapcam volkan hocaya burda yaptıran memnun kalan tüp bebeği tutanlar varsa bana biraz bilgi verip teravi sürecini anlatablr mi acaba. Teşekkürler şimdiden 😊

Ha

Canımmmmm cok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin benm transferim önümüzdeki hafta ben 9. Gün test yaptırmayı düşünüyordum ama çıkartma çıkmaz mı emin plamıyordm sindi oldum umarım rabbim öne eymez yüzümü
Amiiin 🤗 rabbim isteyen herkese nasip etsin ama şunu şöylemeden geçmek istemiyorum o dönem dayanılmıyor ne yazikki ama 9uncu gün negatif olup 12gün pozitifi görmekte var ve bence negatif olursa o 3gün boşuna stres yaşamış olursun yaa anlatıyorum ama bende dayanamadım 🤦🏻‍♀️

Hayrlı olsun ikizlernz umarm sağlıkla kucağınza alrsnz.🙏sorularm olcak size cevpalarsanz memnun olurum. Nerde yaptnz tüp bebeği infertilite sebebi neydi bizim varikoselden hız ve morfoloji sorunu var sizin embryolara genetik testler yapıldı mı tutunması için neler yaptnz acaba. Benm 7 ay önce transferm malesef tutmadı 😔 gelecek ay tekrar farklı bi yerde adana acıbademde yapcam volkan hocaya burda yaptıran memnun kalan tüp bebeği tutanlar varsa bana biraz bilgi verip teravi sürecini anlatablr mi acaba. Teşekkürler şimdiden 😊
Amiiin inşallah 🙏🏻🧡 Bende pcos vardı ama asıl büyük sorunumuz eşimdeydi spermler ameliyat ile alınma durumu oldu Türkiye’de yaptırmadım yurt dışında denedik gidicek olursanız özelden detaylı yardımcı olurum transferden sonra 15gün proletex kullandım kan sulandırıcı kullanıyorum sürekli cleaksane miydi ne onu kaldırdılar başka iğne geçmek zorunda kaldım ama kullanıyorum coraspin estrofem progestan matofin folik asite devam bide prednol sanırım bunu türkiyedeki doktor vermiyor ben bu Pazartesi kalp atışlarını duyarsam bırakıcam inşallah tadı falanda iğrenç ama çok kişiyle konuştum prednolu Türkiye’deki doktorum bile ısrarla neden verdiler diye sordu hasta danışmanım oradaki kullanılması gerektiğini ve tüm hastalarını kullandırdıklarını söyledi açıkcası kalp atışınıda duyarsam yaptıklarının mantıklı olduğunu düşünücem o zamana kadar ikilemdeyim 🙄 bebeklere zarar vermiyordur umarım bide transferden hemen sonra süt renginde bir serum verdiler Türkiye’de tekrar ediliyormuş ama bana onada gerek yok dediler inşallah bu denemeniz başarılı sonuçlanır 🙏🏻🧡

Amiiin inşallah 🙏🏻🧡 Bende pcos vardı ama asıl büyük sorunumuz eşimdeydi spermler ameliyat ile alınma durumu oldu Türkiye’de yaptırmadım yurt dışında denedik gidicek olursanız özelden detaylı yardımcı olurum transferden sonra 15gün proletex kullandım kan sulandırıcı kullanıyorum sürekli cleaksane miydi ne onu kaldırdılar başka iğne geçmek zorunda kaldım ama kullanıyorum coraspin estrofem progestan matofin folik asite devam bide prednol sanırım bunu türkiyedeki doktor vermiyor ben bu Pazartesi kalp atışlarını duyarsam bırakıcam inşallah tadı falanda iğrenç ama çok kişiyle konuştum prednolu Türkiye’deki doktorum bile ısrarla neden verdiler diye sordu hasta danışmanım oradaki kullanılması gerektiğini ve tüm hastalarını kullandırdıklarını söyledi açıkcası kalp atışınıda duyarsam yaptıklarının mantıklı olduğunu düşünücem o zamana kadar ikilemdeyim 🙄 bebeklere zarar vermiyordur umarım bide transferden hemen sonra süt renginde bir serum verdiler Türkiye’de tekrar ediliyormuş ama bana onada gerek yok dediler inşallah bu denemeniz başarılı sonuçlanır 🙏🏻🧡
Anladm teşekürler yok ben yurt dışında değil yurt içinde yaptıracam. Dediginiz ilaçları benm tüp bebek denememde vermişlerdi. Sizin tese ameliyatı olmuş sanrm benm eşimin sperm sayılı yüksek hızında falan biraz problem var. Bizdede transferden önce tutması için iğne yapmslardi serumu ilk defa duydum

Anladm teşekürler yok ben yurt dışında değil yurt içinde yaptıracam. Dediginiz ilaçları benm tüp bebek denememde vermişlerdi. Sizin tese ameliyatı olmuş sanrm benm eşimin sperm sayılı yüksek hızında falan biraz problem var. Bizdede transferden önce tutması için iğne yapmslardi serumu ilk defa duydum
Serumu mutlaka merkeze sorun türkiyedede transferden sonra çok kullanan verilen anne var

Selam kızlar 22mayısta transferim oldu ben 8inci günü dayanamadım koşa koşa test yaptım 121 değerim vardı 12gün 790 15inci gün transferden sonra 2250 ye ulaşmıştı bu Pazartesi de ikiz dediler bakalım 17sinde kalp atışlarını dinlemeye gidicez ☺☺
Ben de iki embriyo koydurdum umarım ikisi de tutunur ve aynı duyguları yaşayabilirim dua edin lütfen

Merhaba kızlar.. bende tüp bebekle 33 haftalık hamileyim çok şükür... benim belirtilerim 5.gün başlamıştı ama belirtilere hiç takılmamıştım çünkü bütün belirtileri yaşayıp negatif olan, hiç belirti olmayıp pozitif olanları çok okumuştum.. bence sizlerde belirtiler aramayın kafanıza takmayın Allah'ım hepinize bu duyguyu yaşatsın..

kizlar merhaba ben 29 yasima yeni girdim, gecen seneden 2 tane pgt den gelip donmus orta kalite blasto var, sizce yeniden opu mu olayim yoksa o 2 donmus a sans mi vereyim ? ilk opu dan 1kez 8haftalik kaybim, 1 kez kimyasal yasadim, simdi son kalanlar i mi transfer ettireyim, yoksa onlar beklesin üzerine yeniden opu mu olayim ? aranizda orta kalite denilip hamile kalan varmi

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak tranfer sonrası 7.gün kan testi yaptim 27.39 cıktı bugün 9.gün yine yaptim 27.69 cıktı böyle olup daha sonra değeri yükselen oldu mu

Back