- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 28
- Konu Sahibi antalyali077
Arkadaşlar 3 aylık hamileyim transferden sonra 9. günde beta baktırdım ve mutlu haberi aldım. Belirti soranlar olacak BENİM HİÇBİR BELİRTİM YOKTU kendi kafanıza göre bir şeyler aramayın lütfen modunuzu yüksek tutun komik videolar izleyin imkanınız varsa yemek yapmayın destek alın aile bireylerinden yorulmayın tadını çıkartın en önemlisi de süreci herkesle paylaşıp sonra benim tutmazsa noldu naptın sonuç ne nasıl çıktı vs gibi şeylere maruz kalmayın ben kimseye söylemedim kafam rahattı hala daha söylemedim aileme 5. ayda söyleyeceğim düşük riski oluyor ilk aylarda. Sonuç olarak kasık batması mide bulantısı baş dönmesi gibi şeyler onun varmış benim neden yok falan demeyin olmayabiliyor inanın buna. Benim ilk belirtim halsizlik kusma olarak kendini 2. ayda belli etti. Hepinize bol şans diliyorum pes etmek yok. Bu 3. denememdi. Ha bu arada 8. gün erken gebelik testinde öğrendim keşke hiç yapmasaydım gerek yokmuş bide normal gebelik testi aldım onunla da yaptım çıkmamıştı nasıl bi travmaysa şu an bile gebelik testi yap deseniz çekinirim gerek yok arkadaşlar rahat olalım lütfen