Transfer Sonrası Bas agrısı

elifimm83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
296
0
bu ıkıncı denemem yıne bas agrısı basladı acaba bu olumsuzluk ısaretımı dıye dusunuyorum

sızde agrı oluyor mu
aslında normalde ben mıgren hastasıyım

bencede tranferle ilgili değildir canım..benim hiç olmadı..migrenim var diyorsun kendini sıkıp stres yapmışsındır belki..

bu ıkıncı denemem yıne bas agrısı basladı acaba bu olumsuzluk ısaretımı dıye dusunuyorum

sızde agrı oluyor mu

canım öncelikle hayırlı olsun inşallah hayırlı haberini alırız şimdi soruna gelince bende migren hastayım ve maalesef benim de 3 denememde baş ağrısı çektim çünkü kullandımız hormon ilaçları ve özelliklede crinon jel acayip miğreni tetikliyor onun için bol bol su iç ve buz kompreksi yap şakaklarına olmuyormu diyede düşünme benim ilk denememde tutmuştu ama düştü kafana takmaki tetiklemesin baş ağrın öptüm seni

sızde agrı oluyor mu

Ben de migren hastasıyım canım bu üçüncü denemem ve hep bir baş ağrısı var Allah'tan şiddetli değil eğer rahatsız oluyorsan MİNOSET kullanabilirsin doktorum hiçbir riskinin olmadığını söyledi...Çok etkili değil o yüzden migreninin tutacağını anladığında vakit geçirmeden içmeni öneririm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…