Transfer sonrası baş ağrısı öldürüyor

bebisangel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2024
44
9
39
Embriyo transferi 2 gün şiddetli baş ağrısı başladı ve geçmiyor. Aynı şikayetleri yazanlar olmuş ama hiç tavsiye paylaşılmamış lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız çok çaresizim nasıl geçecek bu

Embriyo transferi 2 gün şiddetli baş ağrısı başladı ve geçmiyor. Aynı şikayetleri yazanlar olmuş ama hiç tavsiye paylaşılmamış lütfen tecrübelerinizi yazar mısınız çok çaresizim nasıl geçecek bu
Alla alla bende hiç öyle bir şey olmadı. Acaba kullandığınız ilaçlar mi öyle yapıyor? Progestan alıyor musunuz özellikle ağızdan falan? Progestan yapiyo diyolar

Evet kullanıyorum. Sizin süreç nasıl sonuçlandı süreç nasıldı
Vajinal al progestani hem daha etkili. Bende ilk transferimde hamile kaldım şükür şuan gün sayıyorum kucağıma almak için. Transferde hiçbir sıkıntı yaşamadım sonrasında da zaten ben sadece progestan kullandım 12. Haftama kadar. Allah size de nasip eder inşallah 🙏 Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Vajinal al progestani hem daha etkili. Bende ilk transferimde hamile kaldım şükür şuan gün sayıyorum kucağıma almak için. Transferde hiçbir sıkıntı yaşamadım sonrasında da zaten ben sadece progestan kullandım 12. Haftama kadar. Allah size de nasip eder inşallah 🙏 Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin... inşaallah... Bu baş ağrısına kadar herşey yolundaydı benim de. Napcamı şaşırdım. Sonu iyi olsun da değer inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel

Amin... inşaallah... Bu baş ağrısına kadar herşey yolundaydı benim de. Napcamı şaşırdım. Sonu iyi olsun da değer inşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel
Sen dediğimi uygula ağızdan alma vajinal al baş ağrısı falan kalmaz. Normalde vajinal olarak verirler o hapı ama sizin doktor dememiş sanırım. Amin çok teşekkür ederim 🙏

Parol ve minoset içebilirsiniz (minoset plus yasak) bir de progestan ağızdan alındığında ciddi yan etkileri oluyor diye biliyorum isterseniz doktorunuza danışıp vajinal almaya başlayın. Ağır bir ilaç çünkü

X