• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 8.günüm korkuyorummmm

ddenz55

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
96
27
8
22
5.gün 2 adet embriyo transferim var
Rahmimde adet ağrısı yok ama ince ince sızlama karıncamlanma oluyor doluluk hissi var adet sancısı bazen ara ara geliyor 3-4 saniye test yapsam çıkarmı bu 4.transferim çok korkuyorum çok heyecanlıyım sizinde belirtileriniz böylemi

5.gün 2 adet embriyo transferim var
Rahmimde adet ağrısı yok ama ince ince sızlama karıncamlanma oluyor doluluk hissi var adet sancısı bazen ara ara geliyor 3-4 saniye test yapsam çıkarmı bu 4.transferim çok korkuyorum çok heyecanlıyım sizinde belirtileriniz böylemi
Merhaba ben de 4 Ocak ve 6 Ocak‘ta ardışık olarak iki embriyo transferi oldum kayda değer bir belirti hissetmiyorum bu benim ikinci denemem ilk denemem negatif olmuştu Korkmanızı anlıyorum ama idrar testini yani gününden önce yapılan teste güvenmeyin derim. O sizin üzülmenize sebep olabilir en güvenilir kan testi diye düşünüyorum ben 1.2 gün daha sabredip direkt kanda baktırın derim umarım hepimiz bu durumda olan herkes pozitif sonuç alır❤️

Back