- 28 Ekim 2024
- 89
- 10
- 28
- Konu Sahibi suprzymrta
Kızlar nolur anlayabilen biri bana yardımcı olsun cok korkuyorum bugun transferimin 7. Günü kan testi verdim negatif aksam üzeri hafif lekelenme tarzında kanamam oldu bu nedir neden olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması olabilir kanı erken vermişsin bence kaçıncı gün embriyosuyduKızlar nolur anlayabilen biri bana yardımcı olsun cok korkuyorum bugun transferimin 7. Günü kan testi verdim negatif aksam üzeri hafif lekelenme tarzında kanamam oldu bu nedir neden olur
5. Gün embriyosuyduYerleşme kanaması olabilir kanı erken vermişsin bence kaçıncı gün embriyosuydu
Kanamanın rengi ve yoğunluğu nasıldıKızlar nolur anlayabilen biri bana yardımcı olsun cok korkuyorum bugun transferimin 7. Günü kan testi verdim negatif aksam üzeri hafif lekelenme tarzında kanamam oldu bu nedir neden olur
Acık kırmızıKanamanın rengi ve yoğunluğu nasıldı
Kuzum pembe veya daha açık kahve gibiyse korkma demişti doktorum. Yoğunluğuda az oluyormuş. Ama daha yoğun kırmızıya dönerse ara demişti banaAcık kırmızı
Benim ilacımı attırdıKuzum pembe veya daha açık kahve gibiyse korkma demişti doktorum. Yoğunluğuda az oluyormuş. Ama daha yoğun kırmızıya dönerse ara demişti bana
Sıkma canını demekki olabiliyor kötü birşey olsa ilaçları bıraktırırdı diye tahmin ediyorumBenim ilacımı attırdı
kanama demek tutmadıgı anlamına gelmiyor dediSıkma canını demekki olabiliyor kötü birşey olsa ilaçları bıraktırırdı diye tahmin ediyorum
Ama kanama istemediğimiz bisey dedikanama demek tutmadıgı anlamına gelmiyor dedi
Dur bakalım hemen umutsuz olmayalım belki tutunuyordur onun kanamasıdır. Kesildimi devam mı ediyor kanamaAma kanama istemediğimiz bisey dedi
Progestan yaptım suan yok kanama gibi değildi silince peceteye geldi bide pedime bi kaç damla okadarDur bakalım hemen umutsuz olmayalım belki tutunuyordur onun kanamasıdır. Kesildimi devam mı ediyor kanama
Kanaman geldiğinde mi doktoru aradınız? Bende yarın 7. gün giriyorum her hangi bi ağrım sızım yok göğüslerim sadece çok hassaslaştı ağrıyor. Bence moralinizi bozmayın erken test yapmışsınız. Bende kendimi zor tutuyorum erken gebelik testi yapmamak için diyorum etkilenmem negatif çıkarsa diye ama doktorlar boşuna demiyor bekleyin test gününü diye inşallah hayırlı sonuçlar alırsın moralini yüksek tut düşünme fazla ben sürekli birşeylerle oyalanmaya çalışıyorum ya bilmem kaç sezonluk dizi bitirdim şü günlerdeProgestan yaptım suan yok kanama gibi değildi silince peceteye geldi bide pedime bi kaç damla okadar
Sabır sabır az kaldı benimde son 3 günümKanaman geldiğinde mi doktoru aradınız? Bende yarın 7. gün giriyorum her hangi bi ağrım sızım yok göğüslerim sadece çok hassaslaştı ağrıyor. Bence moralinizi bozmayın erken test yapmışsınız. Bende kendimi zor tutuyorum erken gebelik testi yapmamak için diyorum etkilenmem negatif çıkarsa diye ama doktorlar boşuna demiyor bekleyin test gününü diye inşallah hayırlı sonuçlar alırsın moralini yüksek tut düşünme fazla ben sürekli birşeylerle oyalanmaya çalışıyorum ya bilmem kaç sezonluk dizi bitirdim şü günlerde
Ya kanama denmez aslında peceteye geldi silince bende hemen doktora haber verdim yapma yapma kesinlikle gününden önce yapma ben yaptım çok pişmanımKanaman geldiğinde mi doktoru aradınız? Bende yarın 7. gün giriyorum her hangi bi ağrım sızım yok göğüslerim sadece çok hassaslaştı ağrıyor. Bence moralinizi bozmayın erken test yapmışsınız. Bende kendimi zor tutuyorum erken gebelik testi yapmamak için diyorum etkilenmem negatif çıkarsa diye ama doktorlar boşuna demiyor bekleyin test gününü diye inşallah hayırlı sonuçlar alırsın moralini yüksek tut düşünme fazla ben sürekli birşeylerle oyalanmaya çalışıyorum ya bilmem kaç sezonluk dizi bitirdim şü günlerde
Ağrın filan varmı. Birde çok kalkma istersen dinlen birazYa kanama denmez aslında peceteye geldi silince bende hemen doktora haber verdim yapma yapma kesinlikle gününden önce yapma ben yaptım çok pişmanım
Biz aynı gün transfer olmuştuk sanırım. 28 ekim benim. Doktor ne zaman test vermenle ilgili birşey söyledimiYa kanama denmez aslında peceteye geldi silince bende hemen doktora haber verdim yapma yapma kesinlikle gününden önce yapma ben yaptım çok pişmanım
Tutunma lekesi de olabilir canım hiç moralini bozma. İyi düşün pozitifse şuan etkilemesin moralini yüksek tutYa kanama denmez aslında peceteye geldi silince bende hemen doktora haber verdim yapma yapma kesinlikle gününden önce yapma ben yaptım çok pişmanım
Zaten testi çok erken vermiştinTutunma lekesi de olabilir canım hiç moralini bozma. İyi düşün pozitifse şuan etkilemesin moralini yüksek tut
Eveeeeet aynı gün olmuştukkk ben çarsamba vericem sen ne zaman vereceksinBiz aynı gün transfer olmuştuk sanırım. 28 ekim benim. Doktor ne zaman test vermenle ilgili birşey söyledimi