Transfer sonrası 7. Gün kanama

suprzymrta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
89
10
28
Kızlar nolur anlayabilen biri bana yardımcı olsun cok korkuyorum bugun transferimin 7. Günü kan testi verdim negatif aksam üzeri hafif lekelenme tarzında kanamam oldu bu nedir neden olur

Kızlar nolur anlayabilen biri bana yardımcı olsun cok korkuyorum bugun transferimin 7. Günü kan testi verdim negatif aksam üzeri hafif lekelenme tarzında kanamam oldu bu nedir neden olur
Yerleşme kanaması olabilir kanı erken vermişsin bence kaçıncı gün embriyosuydu

Progestan yaptım suan yok kanama gibi değildi silince peceteye geldi bide pedime bi kaç damla okadar
Kanaman geldiğinde mi doktoru aradınız? Bende yarın 7. gün giriyorum her hangi bi ağrım sızım yok göğüslerim sadece çok hassaslaştı ağrıyor. Bence moralinizi bozmayın erken test yapmışsınız. Bende kendimi zor tutuyorum erken gebelik testi yapmamak için diyorum etkilenmem negatif çıkarsa diye ama doktorlar boşuna demiyor bekleyin test gününü diye 😊 inşallah hayırlı sonuçlar alırsın moralini yüksek tut düşünme fazla ben sürekli birşeylerle oyalanmaya çalışıyorum ya bilmem kaç sezonluk dizi bitirdim şü günlerde 😂

Kanaman geldiğinde mi doktoru aradınız? Bende yarın 7. gün giriyorum her hangi bi ağrım sızım yok göğüslerim sadece çok hassaslaştı ağrıyor. Bence moralinizi bozmayın erken test yapmışsınız. Bende kendimi zor tutuyorum erken gebelik testi yapmamak için diyorum etkilenmem negatif çıkarsa diye ama doktorlar boşuna demiyor bekleyin test gününü diye 😊 inşallah hayırlı sonuçlar alırsın moralini yüksek tut düşünme fazla ben sürekli birşeylerle oyalanmaya çalışıyorum ya bilmem kaç sezonluk dizi bitirdim şü günlerde 😂
Sabır sabır az kaldı benimde son 3 günüm

Ya kanama denmez aslında peceteye geldi silince bende hemen doktora haber verdim yapma yapma kesinlikle gününden önce yapma ben yaptım çok pişmanım

Tutunma lekesi de olabilir canım hiç moralini bozma. İyi düşün pozitifse şuan etkilemesin moralini yüksek tut 😊
Zaten testi çok erken vermiştin 😊

Eklentiler

• IMG_9641.jpeg
    IMG_9641.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_9642.jpeg
    IMG_9642.jpeg
    116,5 KB · Görüntüleme: 15
X