Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası 7.gün hiç belirti yokkk.. idrar testi yapsam cıkar mı :)
Benim de 6.günüm idrar testi yaptım negatif daha erken sanırım lütfen ama lütfen yapma bütün günü kendime zehir ettim. Hiçbir belirtim yok bundan tedirgin olduğum için yapmıştım ama yine de bir umut erken diye düşünüyorum
3. Gün embriyosuydu 12. Gün kanda öğrendim. Hiçbir belirtim yoktu. Önceki transferimde belirti yaşamıştım ama negatifti. Belirtiye asla takılmayın. Gününden önce idrar testi yapıp canınızı sıkmayın. Kimyasal olabiliyor, tutabiliyor, tutmayabiliyor, acaba mı diye hep endişe ediyorsunuz, hepsi stres kaynağı. 5. Gün embriyosuysa 10. Gün kan verip kesin sonucu öğrenin derim. Çok şükür 8 aylık hamileyim. Darısı sizlere olsun test gününü beklerken avakado, kefir, kabak çekirdeği yemiştim.
Kızlar üçüncü gun iki embriyo transferim oldu bugün 9. Gun aksam idrar testi yaptım negatif o kadar kötü oldum ki kesin midir bu sonuç erken mi baktım acaba cumartesi kan testi vereceğim
Kızlar üçüncü gun iki embriyo transferim oldu bugün 9. Gun aksam idrar testi yaptım negatif o kadar kötü oldum ki kesin midir bu sonuç erken mi baktım acaba cumartesi kan testi vereceğim