Transfer sonrası 6. Gün

Lavinya0

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
337
111
30
Kızlar merhaba 14 Kasımda transferim gerçekleşti 5. Gün embriyosu çift transfer oldu bugün 6. Günüm dayanamadım kaset test yaptım sonucum bu şekilde çıktı 🥲🥲🥲 sizce tuttu mu yoksa çok mu erken 🙄
IMG_6610.png
IMG_6609.jpeg

Çift çizgi bariz belli 😍ama kaset testlere güvenmeyin kan verin .kasette çıkmayıp hamile olanda çok var .erken gebelik testleri bir nebze daha garantili

Evet belirgin ama kan en doğru bilgiyi verecek .inşallah tutmuştur cnm

evet haklısın pazartesi günü kan verecem inşallah sımsıkı tutunur 🙏
Merhabalar inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır. Bugün embiryo transferimin 6. günü ben de merak ediyorum Tıpkı sizin testiniz gibi çıktı benim testimde sizin kan sonucunuz ne çıkmıştı bu testten sonra

Merhabalar inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır. Bugün embiryo transferimin 6. günü ben de merak ediyorum Tıpkı sizin testiniz gibi çıktı benim testimde sizin kan sonucunuz ne çıkmıştı bu testten sonra
Evet ilk kan sonucum 10. Gün 715 çıktı 12. Gün 1439 çıktı 12 aralıkta kese görmeye gidicem inşallah sağlıkla ilerler 🙏 sizin de bu sekildeyse eğer hayırlı olsun çok sevindim adınıza🙏🙏

Evet ilk kan sonucum 10. Gün 715 çıktı 12. Gün 1439 çıktı 12 aralıkta kese görmeye gidicem inşallah sağlıkla ilerler 🙏 sizin de bu sekildeyse eğer hayırlı olsun çok sevindim adınıza🙏🙏
Evet aynen bu şekilde benim de çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Içimi ferahlattınız Allah razı olsun❤🙏🏻

X