- 20 Ağustos 2021
- 92
- 31
- 38
- Konu Sahibi Bayanlavinya
-
Bence gayet iyi erken olmuş ama hayırlısıyla katlanarak devam eder inşallahMerhaba arkadaşlar 2 adet 5. Gün embriyo transferi yapıldı bugün transferimin 5. Günü dayanadım evde idrar testi yaptım silik çıktı daha sonra iğne için hastaneye gitmişken kan verdim. Sonucum 62 çıktı sizce bu değer nasıl iyimi
İlk denemenizmiMerhaba arkadaşlar 2 adet 5. Gün embriyo transferi yapıldı bugün transferimin 5. Günü dayanadım evde idrar testi yaptım silik çıktı daha sonra iğne için hastaneye gitmişken kan verdim. Sonucum 62 çıktı sizce bu değer nasıl iyimi
Bence gayet iyi erken olmuş ama hayırlısıyla katlanarak devam eder inşallah
Amin canım İnşallahİlk denemenizmi
Transferimin 4 günü benimde 5.gün embriyosu birinci kalite denildi ilk denemem tedirginim sence neler yapmalıyımAmin canım İnşallahbu ikinci denememdi ilki negatifti çok şükür bu sefer tuttu
Çatlatma iğnesi vs. vurulmadiysaniz eğer hamilesinizMerhaba arkadaşlar 2 adet 5. Gün embriyo transferi yapıldı bugün transferimin 5. Günü dayanadım evde idrar testi yaptım silik çıktı daha sonra iğne için hastaneye gitmişken kan verdim. Sonucum 62 çıktı sizce bu değer nasıl iyimi
Canım ben ilk transferimde daha çok dikkat etmiştim ama negatif oldu. Bunda da dikkat ettim kendimi aşırı sakınmadım sürekli yatmadım yediğine içtiğine dikkat et bol su iç kendini çok yorma dikkat et ani hareketler yapma en önemlisi stresten uzak dur. Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin hayırlısıylaTransferimin 4 günü benimde 5.gün embriyosu birinci kalite denildi ilk denemem tedirginim sence neler yapmalıyım
Yok canım çatlatma iğnesi olmadıÇatlatma iğnesi vs. vurulmadiysaniz eğer hamilesiniz
Amin canım Rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsinHayırlı uğurlu olsundarısı başımıza
O zaman hayırlı olsun canim saglikla ilerlesin inşallahYok canım çatlatma iğnesi olmadı
İki gün sonra değerleri yine bize yazınAmin canım Rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı gebelikler nasip etsinçok teşekkür ederim
Amin canımO zaman hayırlı olsun canim saglikla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim canım tabi yazarımİki gün sonra değerleri yine bize yazınsağlıkla artsın inşallah
Ben beşinci gün embriyo transferi yaptırdım hep o yüzden iki gün aralı test oluyor sanıyorumTeşekkür ederim canım tabi yazarımama 3. gün vereceğim sonraki kanı
Ben bilerek 3 gün sonraya randevu aldım çünkü testi çok erken yaptım biraz zaman geçsin istedimBen beşinci gün embriyo transferi yaptırdım hep o yüzden iki gün aralı test oluyor sanıyorum
Amin canım inşallah çatlatma iğnesi nasıl olmadınız ben anlamadım yumurta toplama işlemi bir gun öncesi uygulanıyor nasıl sizin uygulanmadı anlamadımCanım ben ilk transferimde daha çok dikkat etmiştim ama negatif oldu. Bunda da dikkat ettim kendimi aşırı sakınmadım sürekli yatmadım yediğine içtiğine dikkat et bol su iç kendini çok yorma dikkat et ani hareketler yapma en önemlisi stresten uzak dur. Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin hayırlısıyla
Dondurulmuş embriyo transferiydi benimki o yüzdenAmin canım inşallah çatlatma iğnesi nasıl olmadınız ben anlamadım yumurta toplama işlemi bir gun öncesi uygulanıyor nasıl sizin uygulanmadı anlamadım
Anladım hakkınızda hayırlısı olsunDondurulmuş embriyo transferiydi benimki o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?