Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Transfer sonrası bel ağrısı
- Konu Sahibi sedaa128
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #belağrısı #transefer #tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim de bel ağrım oldu regli de yaşadığıma çok benziyordu kasık ağrısıda aynı şekilde devam etti hatta moralimi bozup sırf bu yüzden erken test yapmıştım ben pozitif sonuç aldım umarım siz de alırsınızKızlar bugün transfermin 7. Günü bel ağrım var.. sanki hafiften de kasığım ağrıyor ama bel daha fazla bu normal mi? Benim gibi yaşayan oldu mu
Bendede öyleydi ilk günden beri aşırı bel ağrısı, ve positif gördüm elhamdülillahKızlar bugün transfermin 7. Günü bel ağrım var.. sanki hafiften de kasığım ağrıyor ama bel daha fazla bu normal mi? Benim gibi yaşayan oldu mu
- 26 Şubat 2024
- 171
- 89
- 13
- 24
Bende bugün yaptım ama malesef negatif gördüm testteBenim de bel ağrım oldu regli de yaşadığıma çok benziyordu kasık ağrısıda aynı şekilde devam etti hatta moralimi bozup sırf bu yüzden erken test yapmıştım ben pozitif sonuç aldım umarım siz de alırsınız
- 26 Şubat 2024
- 171
- 89
- 13
- 24
İnşaAllah bunun belirtisidir çok teşekkür ederimBendede öyleydi ilk günden beri aşırı bel ağrısı, ve positif gördüm elhamdülillah
- 5 Mayıs 2016
- 3.883
- 8.289
- 158
Daha erken ondan negatif cikmistirBende bugün yaptım ama malesef negatif gördüm testte
Benim 9. Gün kanda cikmisti
- 28 Kasım 2023
- 24
- 4
- 6
- 32
Benim transferimin 3 cü günü ve ilk günden beri belim ağrıyor. Doktoruma sordum normal olduğunu söylemiştiKızlar bugün transfermin 7. Günü bel ağrım var.. sanki hafiften de kasığım ağrıyor ama bel daha fazla bu normal mi? Benim gibi yaşayan oldu mu
- 26 Şubat 2024
- 171
- 89
- 13
- 24
Peki evde test yapmış mıydınız? Çok moralim bozulduDaha erken ondan negatif cikmistir
Benim 9. Gün kanda cikmisti
- 5 Mayıs 2016
- 3.883
- 8.289
- 158
Yapmıştım 8. Gün negatifti 9. Gün kan verdim pozitifi gördümPeki evde test yapmış mıydınız? Çok moralim bozuldu
- 26 Şubat 2024
- 171
- 89
- 13
- 24
Kaset mi yapmıştınız erken gebelik testimiYapmıştım 8. Gün negatifti 9. Gün kan verdim pozitifi gördüm
- 18 Mart 2022
- 515
- 272
- 33
- 34
Merhaba. Benim de transferin 8. Günü bugün. Kasıklarımda ara ara ağrı dışında herhangi bir belirtim yok. Bel ağrım hiç olmadı. Bence test yapmak için biraz erken davranmışsınız bu yüzden moralinizi hiç bozmayın. Zaten embriyonun tutunma süresi 3-5 gün sürüyor ortalama. Tutunup beta HCG nin kana karışması bile 10 günü bulabiliyor. En güzeli test gününü beklemek,umudu kaybetmemek inşallah güzel haberi alırsınızKızlar bugün transfermin 7. Günü bel ağrım var.. sanki hafiften de kasığım ağrıyor ama bel daha fazla bu normal mi? Benim gibi yaşayan oldu mu
- 26 Şubat 2024
- 171
- 89
- 13
- 24
O güzel desteğiniz için teşekkür ederim Allah razı olsun inşaAllah nolur dualarınızı beklerimMerhaba. Benim de transferin 8. Günü bugün. Kasıklarımda ara ara ağrı dışında herhangi bir belirtim yok. Bel ağrım hiç olmadı. Bence test yapmak için biraz erken davranmışsınız bu yüzden moralinizi hiç bozmayın. Zaten embriyonun tutunma süresi 3-5 gün sürüyor ortalama. Tutunup beta HCG nin kana karışması bile 10 günü bulabiliyor. En güzeli test gününü beklemek,umudu kaybetmemek inşallah güzel haberi alırsınız
- 17 Nisan 2022
- 49
- 27
- 18
- 36
sakın moral bozmayın benm 6. gün embriyom bile nefatif çıkmıştı sonra kanda pozitif gördüm. hiç belirtim yoktu 6. günden sonra bel kasık ağrısı aynı regl gibiydi. regl olcam sanırken pozitif olduğunu öğrendim. hatta pozitif olduğunda regl ağrılarım da kaybolmuştu. hiç belli olmuyor kendinizi sürekli dinleyip başkalarıyla kıyaslamayın herkeste farklı bu süreç. sürekli test yapmak burayı okumak strese sebep olur. güzelce uyuyup dinlenin şimdi bebeğiniz tutunmayacak dahi olsa şu an sizinle hala. o yüzden tadını çıkarın üzmeyin onu sevgiler
- 26 Şubat 2024
- 171
- 89
- 13
- 24
Allah razı olsun inşaAllah mutlulukla buraya yazarımsakın moral bozmayın benm 6. gün embriyom bile nefatif çıkmıştı sonra kanda pozitif gördüm. hiç belirtim yoktu 6. günden sonra bel kasık ağrısı aynı regl gibiydi. regl olcam sanırken pozitif olduğunu öğrendim. hatta pozitif olduğunda regl ağrılarım da kaybolmuştu. hiç belli olmuyor kendinizi sürekli dinleyip başkalarıyla kıyaslamayın herkeste farklı bu süreç. sürekli test yapmak burayı okumak strese sebep olur. güzelce uyuyup dinlenin şimdi bebeğiniz tutunmayacak dahi olsa şu an sizinle hala. o yüzden tadını çıkarın üzmeyin onu sevgiler
- 26 Şubat 2024
- 171
- 89
- 13
- 24
Yorumunu beni çok mutlu ettiAllah razı olsun inşaAllah mutlulukla buraya yazarım