Transfer öncesi yapılması gerekenler 🧸

momC

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
114
45
31
Merhaba arkadaşlar transfer öncesi önerileriniz neler olmazsa olmaz dedikleriniz🌷

Aralık'ta transferi olucaklar yorumlarınızı bekliyorum 🧚🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar transfer öncesi önerileriniz neler olmazsa olmaz dedikleriniz🌷
Merhaba bende tüp bebek ile hamileyim transfer öncesi diyet ile sağlıklı beslenme yaptım asitli içeceklerden uzak durdum
Bol bol avakado yedim
Sizde mutlaka sağlıklı şeyler tüketin ve boooll booll su için 🥰

Merhaba bende tüp bebek ile hamileyim transfer öncesi diyet ile sağlıklı beslenme yaptım asitli içeceklerden uzak durdum
Bol bol avakado yedim
Sizde mutlaka sağlıklı şeyler tüketin ve boooll booll su için 🥰
Yorumunuz için çok teşekkürler 💜
Tüp bebek sürecine niçin başlamıştınız inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌷

Bende 3 ay öncesinden hergün düzenli yürüyüş ve diyet yapıp sağlıklı beslenmiştim. Şuan 12 haftalık tüp bebekle hamileyim.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah embriyo kaliteniz neydi sürece neden başlamıştınız 🌸

Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah embriyo kaliteniz neydi sürece neden başlamıştınız
Amin inşaallah canım. Darısı tüm bebek isteyenlere. Benim 4aa 5.gün embriyosuydu. İlk denemede oldu çok şükür. 1 kızım var. Sonrasında dış gebelik yaşadım tek tüpüm ve 3 dış gebelik daha olunca diğer tüpümde zarar görmüştü o yüzden tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık.

Amin inşaallah canım. Darısı tüm bebek isteyenlere. Benim 4aa 5.gün embriyosuydu. İlk denemede oldu çok şükür. 1 kızım var. Sonrasında dış gebelik yaşadım tek tüpüm ve 3 dış gebelik daha olunca diğer tüpümde zarar görmüştü o yüzden tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık.
Şükür darısı bize inşallah tüm bekleyenlere🫶🏻 benimde şuan 5. Güne gelen 4AA embriyosu donduruldu mikro tese ile olan süreç bizimkide eşimden kaynaklı.
Şuan rahîm dinlendirmesi yapıyor doktor

Yorumunuz için çok teşekkürler 💜
Tüp bebek sürecine niçin başlamıştınız inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🌷
Bende pkos eşimde de ciddi hareketsizlik℅70 , ileri hareket(℅5),yerinde hareketli(5), şekil bozukluğu, sayı olarak da iyiydi
Doktorumuz doğal yollarla zor olduğunu söyledi aşılamada bir ihtimal demişti bizde tüp bebek kararı verdik
Çok şükür 16 haftalık hamileyim

Bende pkos eşimde de ciddi hareketsizlik℅70 , ileri hareket(℅5),yerinde hareketli(5), şekil bozukluğu, sayı olarak da iyiydi
Doktorumuz doğal yollarla zor olduğunu söyledi aşılamada bir ihtimal demişti bizde tüp bebek kararı verdik
Çok şükür 16 haftalık hamileyim
Çok şükür güzel sonuçlanmış canım herşey darısı bizlere inşallah 🫶🏻

Şükür darısı bize inşallah tüm bekleyenlere🫶🏻 benimde şuan 5. Güne gelen 4AA embriyosu donduruldu mikro tese ile olan süreç bizimkide eşimden kaynaklı.
Şuan rahîm dinlendirmesi yapıyor doktor
Fazla yumurta toplandığı için benimde rahim dinlendirme olmuştu. İnşaallah pozitif sonuç alırsın. 🤲

Fazla yumurta toplandığı için benimde rahim dinlendirme olmuştu. İnşaallah pozitif sonuç alırsın. 🤲
Evet benimde öyle olmuştu çok fazla yumurta toplandı dedi doktor inşallah heyecanla bekliyoruz transfer tarihini 💞

Ben de olumlu sonuç alanlardanım kahve tüketimini sınırlandırıp su tüketimini arttırmıştım bir de avokado tüketmeye özen gösteriyordum transfer öncesi.

Ben de olumlu sonuç alanlardanım kahve tüketimini sınırlandırıp su tüketimini arttırmıştım bir de avokado tüketmeye özen gösteriyordum transfer öncesi.
Kahveyle hiç aram yok denilecek kadar içiyorum diyebilirim çayı çok seviyorum sigara falanda kullanmıyor hiç sizin embriyo kaliteniz neydi kaçıncı güne ulaştı 🫶🏻

Kahveyle hiç aram yok denilecek kadar içiyorum diyebilirim çayı çok seviyorum sigara falanda kullanmıyor hiç sizin embriyo kaliteniz neydi kaçıncı güne ulaştı 🫶🏻
3. Gün embriyosuydu bana sadece kalitesi çok iyi dediler dondurulmuş transfer oldum zaten iki embriyom vardı ikisini de transfer ettiler

Bende diyetime devam edip günlük avakadomu yiyordum yürüyüş yapıyordum transfere kadar nar suyu tuketmiştim birde tarım kredinin nar suyunu. Çok şükür sonucum pozitif 15 haftalık olduk. Allah bu yolda olan herkesin sonucunu pozitife sonuclandirsin

X