Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende tüp bebek ile hamileyim transfer öncesi diyet ile sağlıklı beslenme yaptım asitli içeceklerden uzak durdumMerhaba arkadaşlar transfer öncesi önerileriniz neler olmazsa olmaz dedikleriniz
Yorumunuz için çok teşekkürlerMerhaba bende tüp bebek ile hamileyim transfer öncesi diyet ile sağlıklı beslenme yaptım asitli içeceklerden uzak durdum
Bol bol avakado yedim
Sizde mutlaka sağlıklı şeyler tüketin ve boooll booll su için
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah embriyo kaliteniz neydi sürece neden başlamıştınızBende 3 ay öncesinden hergün düzenli yürüyüş ve diyet yapıp sağlıklı beslenmiştim. Şuan 12 haftalık tüp bebekle hamileyim.
Amin inşaallah canım. Darısı tüm bebek isteyenlere. Benim 4aa 5.gün embriyosuydu. İlk denemede oldu çok şükür. 1 kızım var. Sonrasında dış gebelik yaşadım tek tüpüm ve 3 dış gebelik daha olunca diğer tüpümde zarar görmüştü o yüzden tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık.Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah embriyo kaliteniz neydi sürece neden başlamıştınız
Şükür darısı bize inşallah tüm bekleyenlere benimde şuan 5. Güne gelen 4AA embriyosu donduruldu mikro tese ile olan süreç bizimkide eşimden kaynaklı.Amin inşaallah canım. Darısı tüm bebek isteyenlere. Benim 4aa 5.gün embriyosuydu. İlk denemede oldu çok şükür. 1 kızım var. Sonrasında dış gebelik yaşadım tek tüpüm ve 3 dış gebelik daha olunca diğer tüpümde zarar görmüştü o yüzden tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık.
Bende pkos eşimde de ciddi hareketsizlik℅70 , ileri hareket(℅5),yerinde hareketli(5), şekil bozukluğu, sayı olarak da iyiydiYorumunuz için çok teşekkürler
Tüp bebek sürecine niçin başlamıştınız inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Çok şükür güzel sonuçlanmış canım herşey darısı bizlere inşallahBende pkos eşimde de ciddi hareketsizlik℅70 , ileri hareket(℅5),yerinde hareketli(5), şekil bozukluğu, sayı olarak da iyiydi
Doktorumuz doğal yollarla zor olduğunu söyledi aşılamada bir ihtimal demişti bizde tüp bebek kararı verdik
Çok şükür 16 haftalık hamileyim
Çok şükürÇok şükür güzel sonuçlanmış canım herşey darısı bizlere inşallah
Amin inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınıza ihtiyacımız varÇok şükür
Rabbim isteyen bu süreçte olan herkese nâsip etsin inşallah bu süreçte olan herkes dualarımda darısı başınıza
Fazla yumurta toplandığı için benimde rahim dinlendirme olmuştu. İnşaallah pozitif sonuç alırsın.Şükür darısı bize inşallah tüm bekleyenlere benimde şuan 5. Güne gelen 4AA embriyosu donduruldu mikro tese ile olan süreç bizimkide eşimden kaynaklı.
Şuan rahîm dinlendirmesi yapıyor doktor
Maşallah Allah tamamına erdirsin kaç aylık hamilesinizMerhaba bende tüp bebek ile hamileyim transfer öncesi diyet ile sağlıklı beslenme yaptım asitli içeceklerden uzak durdum
Bol bol avakado yedim
Sizde mutlaka sağlıklı şeyler tüketin ve boooll booll su için
Evet benimde öyle olmuştu çok fazla yumurta toplandı dedi doktor inşallah heyecanla bekliyoruz transfer tarihiniFazla yumurta toplandığı için benimde rahim dinlendirme olmuştu. İnşaallah pozitif sonuç alırsın.
Amiin inşallah 16 haftalık hamileyim sanırım 4 aylık oluyorMaşallah Allah tamamına erdirsin kaç aylık hamilesiniz
Kahveyle hiç aram yok denilecek kadar içiyorum diyebilirim çayı çok seviyorum sigara falanda kullanmıyor hiç sizin embriyo kaliteniz neydi kaçıncı güne ulaştıBen de olumlu sonuç alanlardanım kahve tüketimini sınırlandırıp su tüketimini arttırmıştım bir de avokado tüketmeye özen gösteriyordum transfer öncesi.
3. Gün embriyosuydu bana sadece kalitesi çok iyi dediler dondurulmuş transfer oldum zaten iki embriyom vardı ikisini de transfer ettilerKahveyle hiç aram yok denilecek kadar içiyorum diyebilirim çayı çok seviyorum sigara falanda kullanmıyor hiç sizin embriyo kaliteniz neydi kaçıncı güne ulaştı