Transfer öncesı/sonrası ılıskıye gıren varmı ?

sevgilerimle

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
191
108
323
Almanya
MERHABA ARKADASLAR

BIRKERE YAZMISTIM GENE SORMAK ISTEDIM

AVUSTURYADA DOKTORLAR SPERMI TEMIZLEYIP TRANSFER ÖNCESI RAHIME YERLESTIRIYORLARMIS

BÖYLECE RAHIM GELECEK EMBRYO YU YERLESMEDE ENGELLEMIYORMUS

BIZIM BURDA BAZILARI MASRAF OLMASIN DIYE -DO IT YOURSELF- YAPIYORLAR

YANI TRANSFER ÖNCESI VE 2 GÜN SNRASI ILISKIYE GIRIYORLAR Şeniz

SIZDEN BIRI BUNU YAPIP VE HAMILE KALDIMI?

CEVABINIZ ICIN TESEKKÜR EDERIM

canım ben türkiyede böyle bir işlem duymadım.....ama benim tedavi olduğum merkez,tedavi süreci başladığından itibaren ilişkiyi kesinlikle yasaklıyor......ama senin dediğini anladıysam eğer spermi temizleyip öyle koyuyorlar demişsin,,,,eğer diğer şekilde ilişki yani olursa spermler temizlenme olmadan rahimde olmuş olur...anlatabildimmi bilmiyorum çok karışık bir durum.

Ben doktorlar tedavi boyunca iliskiyi yasakliyorlar diye biliyorumm...
Cünkü rahimin kasilmalari tedaviyi olumsuz etkiliyormus ..

Heleki transferden sonra ... Külliyen YASAK .. kaydirigubbakcemile3

TEDAVİYE BAŞLARKENMİ İLİŞKİ YASAKLANIYOR ? DOKTOR ÖYLE SÖYLEMEDİ AMA TRANSFERDEN SONRA YASAK OLDUĞUNU BİLİYORUM SONUÇ ALANA KADAR YANİ 12 GÜNa.s.

TEDAVİYE BAŞLARKENMİ İLİŞKİ YASAKLANIYOR ? DOKTOR ÖYLE SÖYLEMEDİ AMA TRANSFERDEN SONRA YASAK OLDUĞUNU BİLİYORUM SONUÇ ALANA KADAR YANİ 12 GÜNa.s.

bana direk sölemediler ama ilaç cizelgesi verdiler onda yazıo iğneye başladığınız 5. günden itibaren yasak.

hem öncesinde hem sonrasında yasak dediler...
sperm temizleme diye bir yöntem burda uygulanmıyor bildiğim kadarı ile.. do it yourself i zaten yapabilseydik tüpe gerek kalır mıydı aa güzelim kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana yöntem farkından olsa gerek burda rahimi kasmamak ve gergin tutmamak adına cinsel ilişki önerilmiyor.

Transfer öncesi yani çatlatma iğnemi vurulacağım gün ilişki önerdiler. bende şaşırdım ama uyguladık.. transfer sonrası yasakladılar... maalesef sonuç negatif. ama benim embrio kalitem çok düşük onunla ilgili sorunumuz. umarım sizde yarar.

Benım doktorumda tedavıye baŞladıĞım ılk gÜnden yasakladı
yumurta kalıtesını dÜŞÜrÜyormuŞ
bencede en saĞlıklısı .........

transfer sonrası kesinlikle yasaktı öncesinde doktorumuz bişey demedi

ilk defa duydum arkadaşlarr...
benimde bildiğim transferden sonra 12 gün ilişki yasak...
peki yasaksa neden benim dr. bunu bana sölemedii...sakıncası varsa sölemeliydi....her merkezz ayrı ayrı şeyler sölüyorr....hem uzun protokol uygulanıyosa 24 gün boyunca ilişkiye girilmiyormuu??bide üstüne transferden sonrasını katt....doğrusu ben bilmiyodumm böle bişeyi....ama diğer denememde dikkat ederim....

transferden once catlatma ıgnesını vuruluncaydı sanırım 1 kez ılıskı onerdıler
benımde tutmadı
bakın sımdı benımde aklım karıstı ondanmı tutmadı bızımkıler:S

Back