Transfer öncesi regl gecikmesi yaşayanlar

dorcha1

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
73
88
Herkese merhaba…

16 temmuzda opu(yumurta toplama) işlemim vardı. İşlemden 11 gün sonra regl oldum. Embriyolarımıza pgt yaptırmak istediğimiz için, 2. Regli bekleyeceğimizi söylediler. Özetle transferim eylülde olacak diye planlanmıştı.

Normal şartlarda 2 gün önce regl olmam gerekiyordu ancak hala regl olamadım. Hiç bir regl semptomunda yok üstelik. Regl’im hep düzenlidir.

Bu durumu yaşayanlar var mı acaba? 2. Regliniz kaç gün sonra oldu? Gecikmesi olup, hamileliği pozitif olanlar var mı?

Şimdiden teşekkür ederim

Opu dan sonraki 2. Adet geç gelir..benim 10 gün sonra geldi burdan birinin 40 gün sonra gelmişti

Selam bende Opu işleminden sonra baya geç oldum, doktora gidip söyledim ilaç verdi onu kullandım 1 haftadan sonra regl olmuştuö. Opudan sonra oluyormuş. Bu süreçte korunmadan ilişkiye girmediğimiz için hamilelik riski olmadı. Transfer zamanı beklediğimiz için. Geçen hafta transfer oldum , umarım pozitifi görürüm. Umarım sizde güzel transfer geçirir pozitif alırsınız

Merhaba. Ben bu başlığı açtıktan bir gün sonra regl oldum çok şükür ki 3 gün gecikti sadece. Şimdi transfer günümü bekliyorum. Dilerim ki sizde bende güzel haberi alırız sizin transferiniz ne zaman?

Geçen hafta olmuşsunuz o kısmı görmemişim. Hayırlı olsun inşallah.. çok az kalmış öğrenmenize

Geçtiği iz perşembe oldum bu 4. Gün beklemedeyim canım bende

Korunmadan ilişkiye girmediğimiz dediniz ama bize hiç böyle bir şey söylenmedi olası enfeksiyon durumu için mi acaba böyle söylediler. Biz normal hakimizdeki gibi devam ettik

Korunmadan ilişkiye girmediğimiz dediniz ama bize hiç böyle bir şey söylenmedi olası enfeksiyon durumu için mi acaba böyle söylediler. Biz normal hakimizdeki gibi devam ettik
Merhaba,
Enfeksiyon riski için evet, doktorumuz özellikle uyarmıştı bizi.

Merhaba,
Enfeksiyon riski için evet, doktorumuz özellikle uyarmıştı bizi.
Teşekkür ederim bende ikinci reglimi oldum olucam, normal süre de gerçekleşiyor 2.reglim de bakalım inşallah güzel haberi almışsınızdır benim de ilk denemem çok meraktayım

Teşekkür ederim bende ikinci reglimi oldum olucam, normal süre de gerçekleşiyor 2.reglim de bakalım inşallah güzel haberi almışsınızdır benim de ilk denemem çok meraktayım
Malesef benim negatif oldu, tekrar denemek için biraz mola dinlenme kafamı toplamaya ihtiyacım var size bol şanslar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…