• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi ne yenmeli?

burcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
1.637
1.449
63
37
Merhabalar, benim 2. Transferim olucak dondurulmuş doğal transfer doktor sağlıklı beslen dedi herhangi bir ilaç vs. Vermedi. Benimde kafamda düşünceler ne yenmeli ne yenmemeli bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim 🙂

Yani kesin olmazsa da tavsiye edilen ananas ve suyu, havuç, kabak çekirdeği, su, dinlenmek ve pozitif düşünmek.

4 tüp bebek tedavisinden geçtim, 3 tanesi tuttu.ilk 2 günü daha sakin geçiriyordum, sonra normal yaşantıma döndüyordum, sadece ağır kaldırmadım ve yükseğe uzanmadım!

Hayırlı olsun inşallah. Rabbim kolaylaştırsin.

Yani kesin olmazsa da tavsiye edilen ananas ve suyu, havuç, kabak çekirdeği, su, dinlenmek ve pozitif düşünmek.

4 tüp bebek tedavisinden geçtim, 3 tanesi tuttu.ilk 2 günü daha sakin geçiriyordum, sonra normal yaşantıma döndüyordum, sadece ağır kaldırmadım ve yükseğe uzanmadım!

Hayırlı olsun inşallah. Rabbim kolaylaştırsin.
Çok teşekkür ederim kabak çekirdeği ve dut diye biliyordum ama bunları öğrenmem iyi oldu bugün itibariyle onlarada başlarım pozitif düşünmek ve dinlenmek zor çalışıyorum iş yeri biraz sorunlu 1 hafta iznimden düşürücem dinlenmek için hakkımızda hayırlısı 🙏🙏

Back