Transfer öncesi kabızlık

Busrapink

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
216
116
Kızlar merhaba. Çarşamba transfer planlandı nasipse. Kabızlık yaşıyorum baya bi süredir. Transfer öncesi bunu yaşayan oldu mu? Transfer öncesi - sonrası önerileriniz nelerdir? Kabızlık için özellikle. Bir de doktor 10 gün rapor verelim dedi. Hemşireyim stresli bı yerde çalışıyorum. Tabi arkadaşlarım bildiği için rapor al diyorlar. Ama eşim dört gün yeter sonra ise vasla olacaksa olur zaten diyor. Kararsız kaldım açıkçası. Ne önerirsiniz?

İşi yapan sensin cnm bu stresle çalışmak zorunda değilsin zaten 10 gün sonra beta verince rahat kafayla işe başlarsın. Olacaksa olur tabi ama o kafa çok başka ister istemez insan sürekli stres oluyor

Bende 2 gün oldu transfer olalı bugün sanki kabızlık şikayetim başlıyor gibi yarım saat lavaboda durdum ıkınamadım korkudan resmen

merhaba aşure ıcıne alınan kayısılar varya ondan yiyin sabah akşam 5 er tane yiyin ıkınmanıza gerek kalmaz doktorunuzun size bi kagıt vermesi gerekirdi transfer sonrası yenilecek listesi gibi orda kayısı portakal die özellikle belirtmesi gerekirdi. Bide herkesın vücudu aynı değil siz test verene kadar izinli kalın . Eğer kıyaslama yapacak olursak yurt dışındakiler de transferden çıkıp spor salonuna gidiyor

İlaçlar veya stres kabızlık yapabiliyor, doktorunuzun uygun gördüğü ilaç/probiyotik takviyesini kullanabilirsiniz. Bende kabızlık hep oluyordu aktif olarak ilaç kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Rapor konusu tamamen sizin kararınız, doktorum bana 2.gün normal hayatına dön transfer olmamış gibi davran sadece çok ağır iş yapma demişti. Tutunacağı varsa tutunur, 10-12 gün evde beklemek zor ben olsam çalışmayı tercih ederdim ama çok stresli ve sevmediğiniz bir işiniz varsa siz bilirsiniz tabi ki.

Benim de işim çok ağır o yüzden ben izin aldım. Riske atmak istemedim hareketimi evde de yavaş yavaş yaparım dedim. Kabızlık için bana şöyle önerdiler, sabah kalkar kalkmaz bir bardak ılık su. 1-2 kuru kayısı ve eğer miden yanmazsa 1 yemek kaşığı zeytinyağı. Sonrasında da kahvaltı. Eğer miden yanarsa kahvaltıdan sonra da içebilirsin. Aşırı rahatlatıyor tuvalete zor yetişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…