- 13 Ağustos 2024
- 53
- 20
- 27
- Konu Sahibi Sunset8989
Kızlar merhaba , 15 gün sonra transferim var dekort , corasprin ve diofol hap verildi. Dekort tam olarak kan sulandırıcı yenire mi geçiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dekont alerji ilacı değil mi ben daha önce bu amaçla kullanmıştım. Doktor ne diyor sordun mu?Kızlar merhaba , 15 gün sonra transferim var dekort , corasprin ve diofol hap verildi. Dekort tam olarak kan sulandırıcı yenire mi geçiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Dekort enfeksiyon, hastalık olmaması için korucu gibi düşün kan sulanması ile alakalı değilKızlar merhaba , 15 gün sonra transferim var dekort , corasprin ve diofol hap verildi. Dekort tam olarak kan sulandırıcı yenire mi geçiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Anladım teşekkür ederimDekort enfeksiyon, hastalık olmaması için korucu gibi düşün kan sulanması ile alakalı değil
bende başladım şuan devam ediyorum , bunlar bitince iğne vs kullanzdınız mı transfere kadar çatlatma vs gibiBunların hepsini bende kullandım. Dekort kan sulandırıcı değil kortizonlu ilaç. Bana gece yatarken kullan dediler. Coraspin kan sulandırıcı. Bide daha önceki transferde extra olarak karından oksapar kan sulandırıcı iğne kullandım
Bende prendol kullanmaya başlayacağım gece kullan vs demediler bende gece yatarken kullansam sıkıntı olur mu acabaBunların hepsini bende kullandım. Dekort kan sulandırıcı değil kortizonlu ilaç. Bana gece yatarken kullan dediler. Coraspin kan sulandırıcı. Bide daha önceki transferde extra olarak karından oksapar kan sulandırıcı iğne kullandım
Aynı hap sınıfında gibi duruyor hemşireye sordunuz mu nerede tedavi görüyorsnuzBende prendol kullanmaya başlayacağım gece kullan vs demediler bende gece yatarken kullansam sıkıntı olur mu acaba
Günde 1 kez kullanılacak tuzlu şekerli şeyler yenmeyecek denki vakit söylenmediAynı hap sınıfında gibi duruyor hemşireye sordunuz mu nerede tedavi görüyorsnuz
Anladım kesin birşey diyemiyorum bana gece verdiler size söylenmesi gerekliydi doktorun sekreterine bağlanın istersenizGünde 1 kez kullanılacak tuzlu şekerli şeyler yenmeyecek denki vakit söylenmedi
Üniversite hastanesine tedavi görüyorum
Maalesef ulaşılamıyor bizim öyle sürekli neyse gece yutarken alayım bende yine sorarım cuma günğAnladım kesin birşey diyemiyorum bana gece verdiler size söylenmesi gerekliydi doktorun sekreterine bağlanın isterseniz
Öyle yapın o zamansa çünkü kortizonlu ya gece alinmasi daha iyi dediler sizinde oğlu grupta sizde o şekilde devam edin gece daha iyi emilim olur vicuttaMaalesef ulaşılamıyor bizim öyle sürekli neyse gece yutarken alayım bende yine sorarım cuma günğ
Doğru diyorsunuz çok teşekkür ederim bana vakit vermediler günde 1 dediler ya onun için pek de fark etmeyeceğini düşünüyorum inşallahÖyle yapın o zamansa çünkü kortizonlu ya gece alinmasi daha iyi dediler sizinde oğlu grupta sizde o şekilde devam edin gece daha iyi emilim olur vicutta