TRANSFER ÖNCESİ DEKORT , CORASPRİN KULLANANLAR

Sunset8989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2024
53
20
27
Kızlar merhaba , 15 gün sonra transferim var dekort , corasprin ve diofol hap verildi. Dekort tam olarak kan sulandırıcı yenire mi geçiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Kızlar merhaba , 15 gün sonra transferim var dekort , corasprin ve diofol hap verildi. Dekort tam olarak kan sulandırıcı yenire mi geçiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Dekont alerji ilacı değil mi ben daha önce bu amaçla kullanmıştım. Doktor ne diyor sordun mu?

Dekort enfeksiyon, hastalık olmaması için korucu gibi düşün kan sulanması ile alakalı değil

Bunların hepsini bende kullandım. Dekort kan sulandırıcı değil kortizonlu ilaç. Bana gece yatarken kullan dediler. Coraspin kan sulandırıcı. Bide daha önceki transferde extra olarak karından oksapar kan sulandırıcı iğne kullandım

Bunların hepsini bende kullandım. Dekort kan sulandırıcı değil kortizonlu ilaç. Bana gece yatarken kullan dediler. Coraspin kan sulandırıcı. Bide daha önceki transferde extra olarak karından oksapar kan sulandırıcı iğne kullandım
bende başladım şuan devam ediyorum , bunlar bitince iğne vs kullanzdınız mı transfere kadar çatlatma vs gibi

Bende prendol kullanmaya başlayacağım gece kullan vs demediler bende gece yatarken kullansam sıkıntı olur mu acaba

Öyle yapın o zamansa çünkü kortizonlu ya gece alinmasi daha iyi dediler sizinde oğlu grupta sizde o şekilde devam edin gece daha iyi emilim olur vicutta
Doğru diyorsunuz çok teşekkür ederim bana vakit vermediler günde 1 dediler ya onun için pek de fark etmeyeceğini düşünüyorum inşallah

X