Transfer ikinci aya kaldiginda

solmaztamar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
580
163
18
30
Selam kizlar,
Ben de tup bebek yaptirmaya karar verdim
Beni ilgilendiren konu, eger transfer ikinci aya kalarsa fiyatta degisiklik acaba ne kadar olur?

Selam kizlar,
Beni ilgilendiren konu, eger transfer ikinci aya kalarsa fiyatta degisiklik acaba ne kadar olur?
Aydan aya transfer parası değişmez yılbaşından sonra genelde senede 1 kez değişir max olacağı 6 ayda bir değişmesi. Ben 2 ay önceden sormuştum hatta aynı ücreti ödedim

Selam kizlar,
Aynen bencede fiyatta degisiklik olmaz. Fakat kullandiginiz ilaclariniz bittiyse yenisini almak zorundasiniz. O zaman onlari tekrar temin edersiniz

Aydan aya transfer parası değişmez yılbaşından sonra genelde senede 1 kez değişir max olacağı 6 ayda bir değişmesi. Ben 2 ay önceden sormuştum hatta aynı ücreti ödedim
Yok canım , ben şeyi kast etmiştim hani yumurtalar toplandığı zaman bazen ikinci aya sarkıyor, pcos olduğu için. Embrio donduruluyor o zaman. Onun ücreti acaba çok mu olur

Böyle durumlarda Bahçeci rahim dinlendirme adı altında bir para alıyor. Ama diğer merkezlerde böyle bir uygulama duymadım.

Yok canım , ben şeyi kast etmiştim hani yumurtalar toplandığı zaman bazen ikinci aya sarkıyor, pcos olduğu için. Embrio donduruluyor o zaman. Onun ücreti acaba çok mu olur
Ben embriyo dondurma ücretini işlemden bir sene sonra ödemiştim
Hastaneden hastaneye eminim değişiyordur sen bunu arayıp muhasebe bölümüne sor bence

Ben embriyo dondurma ücretini işlemden bir sene sonra ödemiştim
Hastaneden hastaneye eminim değişiyordur sen bunu arayıp muhasebe bölümüne sor bence
Evet sordum sadece kendi istegime gore 5-6 ayligina ya da senelik donduruldugu zaman ekstra uceet odeniyir. Yoksa pcos kaynakli olup 2ci aya sarkarsa olmuyormus

Evet sordum sadece kendi istegime gore 5-6 ayligina ya da senelik donduruldugu zaman ekstra uceet odeniyir. Yoksa pcos kaynakli olup 2ci aya sarkarsa olmuyormus
Bazı sebeplerden ötürü transfer ikinci ya da üçüncü aya sarkabiliyor öyle olunca ekstra ücret ödenmiyor ilk ödediğin ücretin içinde oluyor. Bana doktorum şey demişti hani olurda ilk transfer negatif olursa ikinci transferde ücret ödemem gerekmediğini söylemişti herkste öyle mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…