Transfer için progesteron kaç olmalı

Papatya6565

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
559
242
28
Merhaba arkadaşlar yarın hayırlısıyla transfer günüm bugün progesteron hormonu istedi doktorum çok araştırdım 1 altı olması gerekiyormuş doktorum da 10 üstü olmalı dedi benim için ahlilde 14.47 sizce normal mi bu değer bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Transferden 1 hafta önce 1 in altında olması gerek, transfer öncesi son hafta tahlil sonrası size hormon ilacı veriyorlar iğne falan işte o andan transfer zamanına kadar 10 un üstünde olması gerek hatta daha yüksek

Bunun amacı da progesteron hormonunun erken yükselmesini engellemek amacıyla transfer zamanında yükseltmeye çalışıyorlar , çünkü rahim iç zarı erken gelişirse embriyo tutunamaz

Bunun amacı da progesteron hormonunun erken yükselmesini engellemek amacıyla transfer zamanında yükseltmeye çalışıyorlar , çünkü rahim iç zarı erken gelişirse embriyo tutunamaz
Yaa Rabb'im darda bırakmasın seni ne güzel anlattin öyle için rahatladı bu hormon hep aklımı karistiroyordu

Transfer öncesi benimde progesteron değerim çok yüksek çıktı.

Benim geçen ay progesteron yüksek çıkmış transfer iptal edildi ama kaç olduğunu bilmiyorum benimde aklıma gelmedi sormak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…