• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer hazırlığı rahime sıkılan ilaç (lütfen bakın)

cansucansucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
279
138
33
28
Kızlar tam iki hafta sonra transferim var doktorum yarın çağırdı rahmime rahim bağışıklığı için bir ilaç vericekmiş idrara sıkışık gel dedi bi korktum içinizde böyle bir uygulama yapılan var mı

Katil hucre oldurucu tedavi canım bu.embriyoyu dışarı atmasın diye katil hücreleri olduruyolar. Ama bi faydası yok.

Kızlar tam iki hafta sonra transferim var doktorum yarın çağırdı rahmime rahim bağışıklığı için bir ilaç vericekmiş idrara sıkışık gel dedi bi korktum içinizde böyle bir uygulama yapılan var mı
Rahim aşısı denıyor bende yapıldı ama transferde 5 gun kala yapılmısdı , ıdrar sıkışık gıdıyorusun , ağrısız 2 dakıkalık bir şey

Nerde tedavı oluyorsuz doktorunuz kım
Canım ben Antep’te özel bir klinikte yaptırıyorum daha öncede konuşmuştuk seninle sanırım iki kez tüp benekle kimyasal yaşadım katil hücrem aşırı fazlaymış meğerse şimdi bu aşı aynı zamanda İntralipit ve kortizon kullanacağım umarım bu kez nasip olur

Canım ben Antep’te özel bir klinikte yaptırıyorum daha öncede konuşmuştuk seninle sanırım iki kez tüp benekle kimyasal yaşadım katil hücrem aşırı fazlaymış meğerse şimdi bu aşı aynı zamanda İntralipit ve kortizon kullanacağım umarım bu kez nasip olur
InshAllah olur , evet ağrısız 5 dakıkalık bir işlem ben 2 cı denememde yapdırmışdım ,

umarım bende işe yarar çünkü katil hücrem çok fazla çıktı buna ek olarak kortizon ve İntralipid de alıcam korkuyorum
Benim rahim bağışıklığım düşük olduğu için iki transfer öncesinde de bu aşıyı oldum ve kortizonla intralipid aldım. Hiç endişelenmenize gerek yok ilaçla ilgili, normal alttan muayeneden bir farkı yok, rahmin içine ilacı bırakıp çıkıyorlar, 3 dakika sürmüyor.

Benim rahim bağışıklığım düşük olduğu için iki transfer öncesinde de bu aşıyı oldum ve kortizonla intralipid aldım. Hiç endişelenmenize gerek yok ilaçla ilgili, normal alttan muayeneden bir farkı yok, rahmin içine ilacı bırakıp çıkıyorlar, 3 dakika sürmüyor.
Canım benimde aynı şekilde rahim bağışıklığım çokmkötü sen olumlu sonuç aldın mı

Ben ikinci transferimde olumlu sonuç aldım evet, senin de için rahat olsun hiç korkma aşıdan, aksine yapılması gereken her şey yapılıyor diye düşün 🌸

Back