Transfer günü kahverengi lekelenme

ygmrdmrhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
15
6
33
Merhabalar bugün 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Yaklaşık 10 saat sonra kahverengi kılcal bir lekelenme fark ettim. Fitil kullandığım için onun üstünde fark edilir biçimdeydi. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı umutsuzluğa ilk gündem kapılmak istemiyorum :KK43:

Merhabalar bugün 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Yaklaşık 10 saat sonra kahverengi kılcal bir lekelenme fark ettim. Fitil kullandığım için onun üstünde fark edilir biçimdeydi. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı umutsuzluğa ilk gündem kapılmak istemiyorum :KK43:
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallah. Ben 22 ekimde transfer oldum transfer günü dediğin gibi peçeteye kılcal şekilde kan geldi. Tam kahverengi değildi kırmızıya yakındı. Çok şükür lan testim pozitif geldi pazartesi doktor randevum var. Umutsuzluğa kapılma herşey çok güzel olur umarım ❤️

Yaa çok teşekkür ederim, o kadar kötü hissettim ki kendimi umutsuzluğa kapılmıştım şimdi kendime geldim tekrar 🤍 çok sağolun sağlıkla kucağınıza alın inş 🙏 benim ki de sımsıkı bana tutunur inş 🙏🤍

Arkadaşımında böyle olmuştu hamile şuan tutunma lekelenmesi bence :)

Arkadaşımında böyle olmuştu hamile şuan tutunma lekelenmesi bence :)
İlk gün lekelenme olmaz diye düşünüyorum o yüzden endişelendim ama yıkama gibi işlemler yapılıyor onlar tahriş etmiş olabilir. Ama tabi ki gönlüm tutunmasından yana inş öyledir

İlk gün lekelenme olmaz diye düşünüyorum o yüzden endişelendim ama yıkama gibi işlemler yapılıyor onlar tahriş etmiş olabilir. Ama tabi ki gönlüm tutunmasından yana inş öyledir
Arkadaşımında ilk gün lekelenme olmuştu bence hamile kalacaksınız inşallah güzel sonuçlanır

X