- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Yurt disi canimMerkeziniz neresi ve doktorunuz kim acaba?
Ben de süreci çok iyi bilmiyorum aslında. Çünkü benim için de natural siklus ilk olacak. Eylül ayında doktorum natural olmasına karar verdi ve östrojen içerikli ilaç olmayacak dedi. Yani normal döngümü yaşarken rahim de kendisi kalınlaşacak. Reçetemde bir çatlatma iğnesi bir de her transferde kullanılan progestan fitil var.DOgal siklus bilgi verirmisiniz
Sagolun
Evet canim oyle ne zaman olacaksin transferBen de süreci çok iyi bilmiyorum aslında. Çünkü benim için de natural siklus ilk olacak. Eylül ayında doktorum natural olmasına karar verdi ve östrojen içerikli ilaç olmayacak dedi. Yani normal döngümü yaşarken rahim de kendisi kalınlaşacak. Reçetemde bir çatlatma iğnesi bir de her transferde kullanılan progestan fitil var.
Benim anladığım, tedavi başlayınca adetin ilerleyen günlerinde ultrason ve kan testleri ile rahim kalınlığı ve yumurtlama zamanı takip edilecek, yumurta gelişimine göre rahim kalınlığı da uygunsa çatlatma iğnesi vurdurup, transfer gününü planlayacaklar o arada ve sonrasında da her transferde kullandırdıkları fitili kullandıracaklar.
Tam tarihi bilmiyorum canım. İki tane dondurulmuş embriyom var. Yakında hazırlıklara başlarız muhtemelen. Sen ne zaman olacaksın ve natural mi olacak ?Evet canim oyle ne zaman olacaksin transfer
Bugun oldum ve dogal siklusleTam tarihi bilmiyorum canım. İki tane dondurulmuş embriyom var. Yakında hazırlıklara başlarız muhtemelen. Sen ne zaman olacaksın ve natural mi olacak ?
Süper.. rahat geçmiştir, tedavi sürecinde ilaç olmaması bence çok iyi. Umarım sonuç da pozitif olur..Bugun oldum ve dogal siklusle
Insaallah rabbim yuzumuzu guldursunSüper.. rahat geçmiştir, tedavi sürecinde ilaç olmaması bence çok iyi. Umarım sonuç da pozitif olur..
Test günü ne zaman ?Insaallah rabbim yuzumuzu guldursun
30 ocakTest günü ne zaman ?
Bol şans.. umarım pozitif olduğu haberini alırsın.30 ocak
Insaallah rabbim seninde yuzunu guldursunBol şans.. umarım pozitif olduğu haberini alırsın.
hamile oldunuzmu doğum yaptınız miInsaallah rabbim seninde yuzunu guldursun
Evthamile oldunuzmu doğum yaptınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?