• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferinizde hangisi başarılı oldu doğal mi yoksa ilaçlı siklüs mü?

• Ankete Katılan
    23

Translokasyon1521

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
3.840
4.916
158
Merhaba arkadaslar.
Bende kisirlik sorunu yok genetik icin tup bebek yaptiriyoruz.
5nci gun kaliteli embiriyo tutunmadi ilacli transferdi.
Progynova ve utrogestan fitil kulandim.

Doktorum cok tercubeli fakat asiri paraci. Sigortam karsiladigi icin sigortamdan yararlaniyor.
Ama ben maalesef çıt diyemiyorum. Bir arkadas bizim gibi sadece genetik sorunu olanlar icin naturel yani dogal siklus daha iyi dedi. Tabi bilemiyorum. Sizce hangisi ? Size hangisi basarili oldu ?

Ben de süreci çok iyi bilmiyorum aslında. Çünkü benim için de natural siklus ilk olacak. Eylül ayında doktorum natural olmasına karar verdi ve östrojen içerikli ilaç olmayacak dedi. Yani normal döngümü yaşarken rahim de kendisi kalınlaşacak. Reçetemde bir çatlatma iğnesi bir de her transferde kullanılan progestan fitil var.
Benim anladığım, tedavi başlayınca adetin ilerleyen günlerinde ultrason ve kan testleri ile rahim kalınlığı ve yumurtlama zamanı takip edilecek, yumurta gelişimine göre rahim kalınlığı da uygunsa çatlatma iğnesi vurdurup, transfer gününü planlayacaklar o arada ve sonrasında da her transferde kullandırdıkları fitili kullandıracaklar.

Ben de süreci çok iyi bilmiyorum aslında. Çünkü benim için de natural siklus ilk olacak. Eylül ayında doktorum natural olmasına karar verdi ve östrojen içerikli ilaç olmayacak dedi. Yani normal döngümü yaşarken rahim de kendisi kalınlaşacak. Reçetemde bir çatlatma iğnesi bir de her transferde kullanılan progestan fitil var.
Benim anladığım, tedavi başlayınca adetin ilerleyen günlerinde ultrason ve kan testleri ile rahim kalınlığı ve yumurtlama zamanı takip edilecek, yumurta gelişimine göre rahim kalınlığı da uygunsa çatlatma iğnesi vurdurup, transfer gününü planlayacaklar o arada ve sonrasında da her transferde kullandırdıkları fitili kullandıracaklar.
Evet canim oyle ne zaman olacaksin transfer

Back