Transfer 9.gün

• Konu Sahibi Konu Sahibi EbAzBa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EbAzBa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
50
24
38
29
Kızlar aynı konuyu açmaktan sıkıldım ama belki başına gelen vardır bugün transferimin 9.günü ben 2 gün önce test yaptım silik çıktı erken gebelik testinde gayet net dün sabah normal test yaptım daha belirgindi önceki güne göre bu sabah yine yaptım yine silik çıktı yani anlamadım gitti erken gebelik testinde çıkıyo gayet net Bugün kan vermeyi düşünüyorum kaç çıkmalı bilgisi olan var mı ?

Sakin olun biraz, bu kadar stres yaparsanız olanı da bozarsınız Allah korusun. O kadar mucizevi ve programlı bir şeye ulaşmaya çalışıyoruz ki bizim ve hatta en gelişmiş teknolojilerin bile müdahale edemeyeceği kadar kadersel bir şey bu. O yüzden akışa bırakıp biraz rahat olmakta fayda var. Transfer günü dahil yedinci günün sabahı erken gebelik testi yapmıştım o kadar hayal meyal bir çizgi çıktı ki silik bile diyemiyorum, çok kısa süreliğine üzüldüm sonra en doğrusunu Allah bilir dedim kalktım işime gücüme baktım. Onuncu gün ilk betahcg testimi verdim 116 çıktı, sonra katlanarak artmaya devam etti. Rahim sadece sen mutluysan ve rahatsan işini yapan bir organ, endişelerini Allah’a havale et ve sakin sakin doktorun uygun gördüğü tahlil gününü bekleyip kan ver. Güzel sonuçlar almanız dileğiyle

Canım bence tutmuştur Allahın izniyle ama bunu öğrenmenin en iyi yolu kan 9. Güne gelmişsin neden kan vermiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…