Tek embriyo olduğu için olabilir bence gayet pazitif:)Merhaba, hepimize öncelikle bir an önce bebeklerimize kavuşmamızı dilerim.
Dondurulmuş 5.gün embriyom 5Aa. Yarın kan testi günüm. Bugün 9.günüm. Ve dayanamayıp test yaptım cok belirgin iki çizgi beklerken cok cok silik iki çizgi oldu. Birisi erken gabelik testi ondaki çizgi daha belirsiz. Sizce bunlar sonuç hakkında bilgi verir mi? Yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 3379264
Umarım pozitiftir. Kaset test yapmayın bekleyin diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum. Aslında süreci cok stressiz yönetti 1 gün kaldı diye bugün hevesle yaptım ama görünce üzülmedim dersem yalan olurTek embriyo olduğu için olabilir bence gayet pazitif:)
İçinizi ferah tutun sağlıkla gelsin sonuçta şimdi hamilesiniz :)Umarım pozitiftir. Kaset test yapmayın bekleyin diyenleri şimdi daha iyi anlıyorum. Aslında süreci cok stressiz yönetti 1 gün kaldı diye bugün hevesle yaptım ama görünce üzülmedim dersem yalan olur
İnşallahİçinizi ferah tutun sağlıkla gelsin sonuçta şimdi hamilesiniz :)
Bende de böyle olmuştu terbrikler hamilesinizMerhaba, hepimize öncelikle bir an önce bebeklerimize kavuşmamızı dilerim.
Dondurulmuş 5.gün embriyom 5Aa. Yarın kan testi günüm. Bugün 9.günüm. Ve dayanamayıp test yaptım cok belirgin iki çizgi beklerken cok cok silik iki çizgi oldu. Birisi erken gabelik testi ondaki çizgi daha belirsiz. Sizce bunlar sonuç hakkında bilgi verir mi? Yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 3379264
Gerçekten miBende de böyle olmuştu terbrikler hamilesiniz
Merhaba kan verdiniz mi sonuç ne olduGerçekten miinşallah ya. Yarına kadar dayanamadım. Bugün stres bastı. Silik çizgi moralimi cok bozdu
Bende merak ettim umarım pozıtıftırMerhaba kan verdiniz mi sonuç ne oldu
İnşallahBende merak ettim umarım pozıtıftır
Benim kızım 2 aylık olduİnşallahSiz de mi bekliyorsunuz yoksa
Yaaaa maşallah hayırlı evlat olsun inşallahBenim kızım 2 aylık oldu
Merhaba. Pozitif geldi kan sonucu ama değerlerim cok düşük gelmiş bugün tekrar kan testi vereceğim. Forumlarda hep kimyasal gebelik demişler benim değerde olanlar. Hayırlısı artık ilk gün sevinemedim bile pozitif oluşuna. Ama nasip. İlk denememi. Pes etmek yok. Süreç zorlu inşallah bugün güzel bir sonuç cıkar çıkmazsa da toparlayıp tekrar denerizBende merak ettim umarım pozıtıftır
AminYaaaa maşallah hayırlı evlat olsun inşallahDarısı bizlereeeeee
Merhaba. Pozitif geldi kan sonucu ama değerlerim cok düşük gelmiş bugün tekrar kan testi vereceğim. Forumlarda hep kimyasal gebelik demişler benim değerde olanlar. Hayırlısı artık ilk gün sevinemedim bile pozitif oluşuna. Ama nasip. İlk denememi. Pes etmek yok. Süreç zorlu inşallah bugün güzel bir sonuç cıkar çıkmazsa da toparlayıp tekrar denerizMerhaba kan verdiniz mi sonuç ne oldu
AminYaaaa maşallah hayırlı evlat olsun inşallahDarısı bizlereeeeee
Değerleriniz nedirvMerhaba. Pozitif geldi kan sonucu ama değerlerim cok düşük gelmiş bugün tekrar kan testi vereceğim. Forumlarda hep kimyasal gebelik demişler benim değerde olanlar. Hayırlısı artık ilk gün sevinemedim bile pozitif oluşuna. Ama nasip. İlk denememi. Pes etmek yok. Süreç zorlu inşallah bugün güzel bir sonuç cıkar çıkmazsa da toparlayıp tekrar deneriz
Malesef düşmüş değerim. Negatife döndü gebelik. Olmadı yani. 3 e düşmüş değer.Değerleriniz nedirv
Sigara alkol var mı nerde tedavi gördünüz vitamin takviyesi aldınız mı yumurta toplamadan önceMalesef düşmüş değerim. Negatife döndü gebelik. Olmadı yani. 3 e düşmüş değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?