Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hamilesn kuzum görünüyor yarın tekrar yap sabah idrarlatransferimin 7. günü dondurulmus embriyo. 5. günden beri silik cikiyor sizce hamilemiyimmEki Görüntüle 3576612
Ay inşallah ya. Kan da verdim bugün ama tam emin de olamıyorumBence hamilesn kuzum görünüyor yarın tekrar yap sabah idrarla
Sonuç çıkmadı mı henüzAy inşallah ya. Kan da verdim bugün ama tam emin de olamıyorum
Canım görünüyor ama yinede kanda bak benim 9. Gün bundan hafif belirgin çıkmıştı çizgisi ama 7. Erken test için yarın sabah emin olmak için tekrar yapınAy inşallah ya. Kan da verdim bugün ama tam emin de olamıyorum
Yarın öğlen çıkcakmış kan sonucuSonuç çıkmadı mı henüz
12. Gün kan veriliyor canım öyle yapsaydınAy inşallah ya. Kan da verdim bugün ama tam emin de olamıyorum
5. Günden başladım test yapmayaCanım görünüyor ama yinede kanda bak benim 9. Gün bundan hafif belirgin çıkmıştı çizgisi ama 7. Erken test için yarın sabah emin olmak için tekrar yapın
12gün kendi doktorumda kan vericem. Silik çıktığı için bugün sağlık ocağında verdim bakalım hayırlısı12. Gün kan veriliyor canım öyle yapsaydın
Aaaa yok canım çok erken test için kesin sonuç tabi kanda çıkandır yarın beta sonucunuz çıkar hayırlısı olsun şimdiden ama var içiniz rahat olsun benimde öyleydi5. Günden başladım test yapmaya![]()
Evet bede 7 nisanda oldu az once yapdım buna nenzer çıkfı yarın vercem kantransferimin 7. günü dondurulmus embriyo. 5. günden beri silik cikiyor sizce hamilemiyimmEki Görüntüle 3576612
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah12gün kendi doktorumda kan vericem. Silik çıktığı için bugün sağlık ocağında verdim bakalım hayırlısı
Sizinde görünüyor zamanla daha da netleşecektir çizgisi tekrar yaparsanızBende 5 cı gun embryosu 7 dıncı gun
Böyleydi ama tabi 9. Gün
sizinki benimkinden daha belirgin ama dediğiniz gibi daha erken olabilir. 5-6 gün öğrenenler olmuş meraktan yaptım. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinBöyleydi ama tabi 9. Gün bu![]()
Sabah kan vercemSizinde görünüyor zamanla daha da netleşecektir çizgisi tekrar yaparsanız