• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer 10. Günde Beta Kaç Olmalı?

Lotuslilium

Yıldızlar da kayar…
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
485
212
303
29
İstanbul
Herkese merhaba,

Bugün transferimin 6. Günü.
Kan testi günüm cuma ama ben cumartesi yaptırmayı planlıyorum.
Acaba değerler 10. Günde kaç olmalı? Yani mesela şu an 6. Gün ama mesela ortalama bugünlerde kaç çıkıyor?
Baktıran var mı acaba?
Teşekkürler.🙈

İnşallah pozitiftir demeye geldim. Ben henüz tüp bebek yumurta büyütme aşamasındayım, transfer yollarından geçeceğim inşallah. Şans dilemek istedim size.. Hiç baktınız mı idrar testı ile?

Herkese merhaba,

Acaba değerler 10. Günde kaç olmalı? Yani mesela şu an 6. Gün ama mesela ortalama bugünlerde kaç çıkıyor?
Baktıran var mı acaba?
Teşekkürler.🙈
Hiç belli olmuyor. 3 kez pozitif aldım birinde 207 birinde 574 birinde 161 cıktı hepsi 10. Gün ve 5. Gün embriyosu idi.

Herkese merhaba,

Baktıran var mı acaba?
Teşekkürler.🙈
Merhaba önemli olan artışı benim doktorum transfer dahil 10.gün kan istemişti 88çıkmıştı iki gün sonra 238 6gün sonra 3278 bir daha baktırmama gerek kalmadı zaten ☺️İkincisinden sonra kanı doktorum gerekli görmemişti ama ben baktırmıştım yine

Herkese merhaba,

Baktıran var mı acaba?
Teşekkürl
Merhabalar benimde test günüm cumartesi günü İnşallah pozitifi görürüz siz kaçıncı gün embriyosuydu bide ilk dnemenizmi

Sağlıkla ilerlesin inşallah.🧿🤗
Peki embriyolarınızın kalitesi neydi, yani buna sebep bir şey oldu mu?
Amin inşallah.
Hayır canım kaliteleri cok iyidi ve ben bu 6 denemede 3 kez hamile kaldım 3 ü de orta kalitede embriyolarla oldu 3bc 4bc olarak genetiği temiz 5 aa birinci kalite embriyo tutmadı mesela kaliteyle hiç ilgisi yok bu işin bu bir gercek.

Amin inşallah.
Hayır canım kalitleri cok iyidi ve ben bu 6 denemede 3 kez hamile kaldım 3 ü de orta kalitede embriyolarla oldu 3bc 4bc olarak genetiği temiz 5 aa birinci kalite embriyo tutmadı mesela kaliteyle hiç ilgisi yok bu işin bu bir gercek.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim de 5AA kalite ama biraz evhamlanıyorum ben, korkuyorum yani. Zaten evhamlı bir tipim🙈 bakalım inşallah tutunmuştur susam tanem. 🙊

Merhabalar benimde test günüm cumartesi günü İnşallah pozitifi görürüz siz kaçıncı gün embriyosuydu bide ilk dnemenizmi
İnşallah teşekkürler. 🤭 benim 5. Gün embriyosu ve taze oldu. İlk denememizdi. Ben dün ve bugün (5.-6.gün) testlerimde pozitifi gördüm. Bakalım Cumartesi kanda ne göreceğim.
Biraz tedirginim.🙈

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim de 5AA kalite ama biraz evhamlanıyorum ben, korkuyorum yani. Zaten evhamlı bir tipim🙈 bakalım inşallah tutunmuştur susam tanem. 🙊
İnşallah amiiin🥰 tek sığındığım zamanı geldiyse olucak rabbim nasip edecekse olacak demek oldu böyle düşünmesem 6 deneme yapabilirmiydim güzel düşünün zamanı geldiyse şuan seninledir ne yaparsan yap orda olur🥲

İnşallah amiiin🥰 tek sığındığım zamanı geldiyse olucak rabbim nasip edecekse olacak demek oldu böyle düşünmesem 6 deneme yapabilirmiydim güzel düşünün zamanı geldiyse şuan seninledir ne yaparsan yap orda olur🥲
Çok haklısınız.
Zamanı buymuş.♥️
İyi ki 6 kez de denemişsiniz, kader gayrete aşıktır. 🌸
Sorunsuz ilerlesin inşallah.🥹🙏🏻

İnşallah teşekkürler. 🤭 benim 5. Gün embriyosu ve taze oldu. İlk denememizdi. Ben dün ve bugün (5.-6.gün) testlerimde pozitifi gördüm. Bakalım Cumartesi kanda ne göreceğim.
Biraz tedirginim.🙈
Biraz tedirginim.🙈
İnşallah kandada görsünüz ben iki aşılama kaç defada catlatma iğneleri oldum hep test yapıp sonra negatif görmek beni çok etkiledi test yapmıyorum kan gününü bekliyorum benim dondurulmuş ve ilk tüp bebek dnemesi
İnşallah bende görürüm belirtileriniz nedir acaba

İnşallah kandada görsünüz ben iki aşılama kaç defada catlatma iğneleri oldum hep test yapıp sonra negatif görmek beni çok etkiledi test yapmıyorum kan gününü bekliyorum benim dondurulmuş ve ilk tüp bebek dnemesi
İnşallah bende görürüm belirtileriniz nedir acaba
İnşallah artık gördüğünüz bütün testler pozitif olsun.
Benim göğüslerim çok ağrıdı ama tabii bunun etkisi bence biraz da progestron aldığım için olabilir diye düşünüyorum.
Benim en belirgin 3. Gün arabadan indiğimde tam ayaklandığım esnada kasığıma bıçak batmalarıyla başladı.
4. Gün de aynı şekilde ama bu sefer daha sık oldu.
5. Gün yani dün bu geçti yerini ara ara adet ağrılarına benzer ağrılara bıraktı.

Şu olmalı denebilecek bir değeri yok sanırım, 2 katı artması önemli. Benim 5. Gün embriyosu 10. Günde 170 çıkmıştı☺️ umarım pozitiftir🙏🏼

İnşallah artık gördüğünüz bütün testler pozitif olsun.
Benim göğüslerim çok ağrıdı ama tabii bunun etkisi bence biraz da progestron aldığım için olabilir diye düşünüyorum.
Benim en belirgin 3. Gün arabadan indiğimde tam ayaklandığım esnada kasığıma bıçak batmalarıyla başladı.
4. Gün de aynı şekilde ama bu sefer daha sık oldu.
5. Gün yani dün bu geçti yerini ara ara adet ağrılarına benzer ağrılara bıraktı.
Benim sırt ağrılarım oldu bugün beşinci günüm benimde aynen sizinki gibi oluyor ama 3 ve 4 sırt ve bel kısımlarımda ağrı vardı bu gün rgl ağrısı gibi sancılarim başladı İnşallah pozitiftir

Back