Teşekkür ederim çok 2 gün sonra yine kan istedi doktor nedense bakalımDeğeriniz gayet iyi, ikiz de olabilir tek de olabilir değere göre değil kese sayısına göre kesinleşiyor. Ben sizin için tek hissettim, her şey gönlünüzce olur umarım
İnşAllahKasık ağrısı ilk haftalar oluyor. Bebek tutunmaya çalışıyor rahim genişlediği için vs.
Değeriniz güzel artmış bence. İnşallah sağlıklı ilerler
İyi düşünün iyi olsun inşallahİnşAllaho kadar çok geriliyorum ki bir yandan bu sefer de tutmadı mı olmayacak mı diye
İnşallah tutunmuştur birşey sormak istiyorum orednol kullandınız mı acabaİnşAllaho kadar çok geriliyorum ki bir yandan bu sefer de tutmadı mı olmayacak mı diye
Yok bende cyle progynova,coraspirin, promester ,progestoron, prograf , dekort , folbiol,oksapar kullandırtdı hala devam ediyorumİnşallah tutunmuştur birşey sormak istiyorum orednol kullandınız mı acaba
Evet sabahtan gideceğim bakalım … teşekkürler çok destek içinİyi düşünün iyi olsun inşallahyarın mı test yaptıracaksınız tekrar
Sonucu yazarsınız burdan merak ettim bendeEvet sabahtan gideceğim bakalım … teşekkürler çok destek için
TamamdırSonucu yazarsınız burdan merak ettim bende
Evet 5. Gün dondurulmuş embriyoydu.. ben normalde diğerlerinde 12 gün bekledim ama bu sefer 6. Gün kanda test yaptım açıkcası … idrarda bazen olabiliyor kan testi daha güvenli5. Gün dondurulmuş embriyo muydu? Ben de Perşembe transfer oldum. Ayın 5’inde kanına baktır dediler. Mecbur bekleyeceğim. İdrarda çıkmaz falan hayal kırıklığı olur diye korkuyorum
Evet 5. Gün dondurulmuş embriyoydu.. ben normalde diğerlerinde 12 gün bekledim ama bu sefer 6. Gün kanda test yaptım açıkcası … idrarda bazen5. Gün dondurulmuş embriyo muydu? Ben de Perşembe transfer oldum. Ayın 5’inde kanına baktır dediler. Mecbur bekleyeceğim. İdrarda çıkmaz falan hayal kırıklığı olur diye korkuyorum
Tamamdır
Tamamdır
Yaptırdım 1000 çıktı değer bakalım keseleri görmeye gidicez şükür 9 sene sonraİyi düşünün iyi olsun inşallahyarın mı test yaptıracaksınız tekrar
Ay çok sevindim darısı hepimizin başına inşallahYaptırdım 1000 çıktı değer bakalım keseleri görmeye gidicez şükür 9 sene sonra
Çook sevindimYaptırdım 1000 çıktı değer bakalım keseleri görmeye gidicez şükür 9 sene sonra
Bende Perşembe günü transfer oldum. İnşallah pozitif sonuçlar alırız5. Gün dondurulmuş embriyo muydu? Ben de Perşembe transfer oldum. Ayın 5’inde kanına baktır dediler. Mecbur bekleyeceğim. İdrarda çıkmaz falan hayal kırıklığı olur diye korkuyorum
İnşallah. Sizde de karın ağrısı kasık ağrısı var mı? Bi de şişlik?Bende Perşembe günü transfer oldum. İnşallah pozitif sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?