Tranfer sonrasi ne yapmaliyim dokdor tavsiyeleri nelerdi

Fatos81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
82
0
43
slm kızlar transfer işleminden sonra yapmayıpda pişman olduklarınız oldumu?tranfer hakkında bildiklerinizi paylaşırmısınız

slm kızlar transfer işleminden sonra yapmayıpda pişman olduklarınız oldumu?tranfer hakkında bildiklerinizi paylaşırmısınız[/QUO

canım öncelikle ortadan duyduğum bir şey varki, maydanoz yenmesi hakkında. Tavsiye edilmiyormuş kanı sulandırdığı için düşük riskini arttırıyormuş. Tamamen doğal beslen bu arada. Onun dışında ağır işler yasak, kendini fazla yormıyacaksın. Ani oturma kalkma hızlı haraket etmek yok.Transferden sonra idrara sıkışık olucaksın, tutman biraz zor olucak ama dayanabildiğin kadar dayan derim.En az yarım saat tuvalete gitme.Birde en önemlisi kabız olmamaya ve tuvalette fazla oturmamaya dikkat et.ıkınmak da yasak ayrıca. Onun dışında benimde pek duyduğum bir şey yok. Bol bol sıvı al, özellikle su iç faydası oluğunu söylüyorlar.İnşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun.Güzel haberlerini bekliyorum.

bol bol ananas suyu iç ve su iç ani hareketler yapma özellikle ilk dört gün sadece tuvalate kalk birde yemege kalk merdiven çıkma maydanoz nana salam sucuk jambon tüketme bol bol sebze ye meyve ye komedi filmleri al izle bol bol gül tüp bebegi düşünmemek için fazla ziyaretçi alma heres aynı şeyden bahsetmesin aynı şeyleri anlatmak zorunda kalma

maydanoz kanı sulandırdığı için değil idrar ve iltihap söktürücü olduğu için iyi değil.kanımız sulansın diye aspirin alıyoruz zaten.onun dışında nil ve karıncakız yazmış canım sağolsunlar.bi de rahatsız olacağın ortamlarda bulunma.

Canimm bütün bunlarin yaninda hurma yemeni tavsiye ederimm arkadaşlarimm öle yaptii hurma rahmi besleyip bebeğin daha iyi tutnmasini sağliyormuşş zatenn çokk faydasi varrr inşş herşeyy güzell olurrrrrrrrrrrrrhurmayi yedi tane sabah veya akşamm yemeni tavsiye ederimm sağlicaklaaaaaaa

kesinlikle çamaşır suyu gibi temizlik malzemeleri kullanma o süreçte evde temizlik malzemeleri kullanılırsa soluma onları bu çok zararlıymış
ben yatmıştım transferden sonra fakat doktorum bana "ata binme ve yüzme" o kadar sadece bunları yapma onun haricinde günlük hayatına devam edebilirsin demişti

X