trambolin egzersizi

peynirseverim

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
24
2
kızlar merhaba ^^
trambolin almadan önce burada trambolinle ilgili çok yorum okuyup fikir edinmeye calıstm.
bazı arkadaşlar "trambolinle nasıl egzersiz yapacağız" diye sormuş, baslıklarda bir çok kez denk geldim.
ben 2 haftadır aşağıdaki video ile çalışıyorum. başlarda zorlanıyodum tabiki, çünkü kondisyon gerek.
ama sonra sonra alıştım. şimdi kesintisiz 13 dk kadar yapabiliyorum
her seferinde bastan baslayarak kendimi zorlamayı deniyorum.
5dk da bile inanılmaz yorulup terleyeceksiniz
ben faydalı oldugunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. <3
PROF LILIANE XAVIER - POWER JUMP - MIX 32 - 2012 - YouTube

teşekkürler emeğin için

eskiden gittiğim spor salonunda vardı bende yapmıstım fakat dedıdığınız gibi 5 dk sonra derman kalmıyo ıdamlı olmak gerekıyo. etkisi buyuk bence

bende 1 haftadır ılk 20 dk la başladım sımdı 30 dk yapıyorum ve bende tık yok ılk ıkı gun 2 kl verdım sımdı yıne aldım anlamadım ama devam edıcem arkadaşlar fıkrı olan varsa lütfen yardımcı olun

tam da aradığım başlıktı... trambolin araştırırken siteye üye oldum... olur olmaz da bu başlığı gördüm... ben de almak istiyorum... ama ben çok fazla kiloluyum... hangi marka nasıl bişey almalı, en sağlıklı , kaliteli ve ekonomik olan hangisi acaba? yardımcı olun arkadaşlar lütfen.... marka,model, ebat, ve kullanım konusunda öneriye ihtiyacım var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…