trambolin egzersizi

peynirseverim

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
24
2
kızlar merhaba ^^
trambolin almadan önce burada trambolinle ilgili çok yorum okuyup fikir edinmeye calıstm.
bazı arkadaşlar "trambolinle nasıl egzersiz yapacağız" diye sormuş, baslıklarda bir çok kez denk geldim.
ben 2 haftadır aşağıdaki video ile çalışıyorum. başlarda zorlanıyodum tabiki, çünkü kondisyon gerek.
ama sonra sonra alıştım. şimdi kesintisiz 13 dk kadar yapabiliyorum :KK70:
her seferinde bastan baslayarak kendimi zorlamayı deniyorum.
5dk da bile inanılmaz yorulup terleyeceksiniz :KK70:
ben faydalı oldugunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. <3
PROF LILIANE XAVIER - POWER JUMP - MIX 32 - 2012 - YouTube

kızlar merhaba ^^
trambolin almadan önce burada trambolinle ilgili çok yorum okuyup fikir edinmeye calıstm.
bazı arkadaşlar "trambolinle nasıl egzersiz yapacağız" diye sormuş, baslıklarda bir çok kez denk geldim.
ben 2 haftadır aşağıdaki video ile çalışıyorum. başlarda zorlanıyodum tabiki, çünkü kondisyon gerek.
ama sonra sonra alıştım. şimdi kesintisiz 13 dk kadar yapabiliyorum :KK70:
her seferinde bastan baslayarak kendimi zorlamayı deniyorum.
5dk da bile inanılmaz yorulup terleyeceksiniz :KK70:
ben faydalı oldugunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim. <3
PROF LILIANE XAVIER - POWER JUMP - MIX 32 - 2012 - YouTube

teşekkürler emeğin için

eskiden gittiğim spor salonunda vardı bende yapmıstım fakat dedıdığınız gibi 5 dk sonra derman kalmıyo ıdamlı olmak gerekıyo. etkisi buyuk bence

bende 1 haftadır ılk 20 dk la başladım sımdı 30 dk yapıyorum ve bende tık yok ılk ıkı gun 2 kl verdım sımdı yıne aldım anlamadım ama devam edıcem arkadaşlar fıkrı olan varsa lütfen yardımcı olun

tam da aradığım başlıktı... trambolin araştırırken siteye üye oldum... :KK70: olur olmaz da bu başlığı gördüm... ben de almak istiyorum... ama ben çok fazla kiloluyum... hangi marka nasıl bişey almalı, en sağlıklı , kaliteli ve ekonomik olan hangisi acaba? yardımcı olun arkadaşlar lütfen.... marka,model, ebat, ve kullanım konusunda öneriye ihtiyacım var....

X