• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Trambofili paneli lütfen yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ruhen61

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
182
93
18
44
Bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen bi sorun varmı
9788184B-7F0D-4E84-8B6B-2ABE0A7704B2.jpeg
9788184B-7F0D-4E84-8B6B-2ABE0A7704B2.jpeg

Kimse cevap yazmayacakmı
Ikı genınde pıhtılasma var cnm benımde senden farklı ıkı genımde var hamıle kalmadan coraspın kullanıyorum hamıle kalıncada ıgne de vuruşcam ama senın hamılelıkten once hap ve ıgne onerebılır dr a gorunmelısın

Ikı genınde pıhtılasma var cnm benımde senden farklı ıkı genımde var hamıle kalmadan coraspın kullanıyorum hamıle kalıncada ıgne de vuruşcam ama senın hamılelıkten once hap ve ıgne onerebılır dr a gorunmelısın

Çok teşekkür ederim cevabınız için

Ben fakültede yaptırmıştım bana söylenilen sorun yok düşüğümün sebebi yokmuş tüp bebek yaptırabilirmişim tabi ben onlara inanmayıp müşterim olan bir doktora gönderdim oda kan sulandırıcı kullanmam gerektiğini hamilelik gerçekleşincede iğneye başlamam gerektiğini söyledi. Genetik doktoruna inanmamakla çok doğru yapmışım demekki

Bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen bi sorun varmıEki Görüntüle 2551179 Eki Görüntüle 2551179
Testiniz normal. Bu sonuçla kan sulandırıcı verilmez. Çok eski drlar öneriyor sadece ama yapılan çalışmalar göstermişki mthfr çoğu kişide homozigot ya da heterozigot ve kan sulandırıcı kullanmanın bir etkisi yok. Danıştığım hematolog ve tüp bebek Dr ları bu şekilde yorumluyor.

Son düzenleme:
Testiniz normal. Bu sonuçla kan sulandırıcı verilmez. Çok eski drlar öneriyor sadece ama yapılan çalışmalar göstermişki mthfr çoğu kişide homozigot ta da heterozigot ve kan sulandırıcı kullanmanın bir etkisi yok. Danıştığım hematolog ve tüp bebek Dr ları bu şekilde yorumluyor.
Ozaman şöyle düşünmeliyiz bence sonuçta üç düşük var ortada ve eski doktorların tekniği daha doğru . Dediğim gibi görüştüğüm doktor tecrübelerine dayanarak kan sulandırıcı önerdi hamile kalıncada iğneye başlarız dedi

Ozaman şöyle düşünmeliyiz bence sonuçta üç düşük var ortada ve eski doktorların tekniği daha doğru . Dediğim gibi görüştüğüm doktor tecrübelerine dayanarak kan sulandırıcı önerdi hamile kalıncada iğneye başlarız dedi
Onların tekniği doğru diyemeyiz. Tıp sürekli gelişiyor ve değişiyor. Genetikçiler, hematolog lar ve son dönem tüp bebek Dr ları öyle bakmıyor olaya. Bilimsel olarak ispatlanmış çalışmalar üzerinden konuşuyorlar. Kullanılan kan sulandırıcılar boşuna diyorlar.

Onların tekniği doğru diyemeyiz. Tıp sürekli gelişiyor ve değişiyor. Genetikçiler, hematolog lar ve son dönem tüp bebek Dr ları öyle bakmıyor olaya. Bilimsel olarak ispatlanmış çalışmalar üzerinden konuşuyorlar. Kullanılan kan sulandırıcılar boşuna diyorlar.
Teşekkür ederim bileğileriniz için

Testiniz normal. Bu sonuçla kan sulandırıcı verilmez. Çok eski drlar öneriyor sadece ama yapılan çalışmalar göstermişki mthfr çoğu kişide homozigot ya da heterozigot ve kan sulandırıcı kullanmanın bir etkisi yok. Danıştığım hematolog ve tüp bebek Dr ları bu şekilde yorumluyor.
Lutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun

Lutfen yardim edin. varisim var arkadas kan sulandirici ic diyor. Ama baskalarida kan sulandirici dusuge yol aciyor diyor. Ltfn yatdmci olun

Pihti yok. Jinekolog bsy demiyo. Bacaklatima bakildi ultrasonla varis var kan dolasm iyi gecmio dedi
Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı? Normal gebelik mi yoksa tüp bebek mi? Kalp damar uzmanı ille de kan sulandırıcı mı kullanacaksınız dedi? Size yardımcı olabilecek bir kadın doğumcu ya gitseydiniz?

Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı? Normal gebelik mi yoksa tüp bebek mi? Kalp damar uzmanı ille de kan sulandırıcı mı kullanacaksınız dedi? Size yardımcı olabilecek bir kadın doğumcu ya gitseydiniz?
Pihtilasla testi nedir. Kandan mi bakiyorlar

Back