Çocuk Hastalıkları trakeomalazi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

suede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
5
0
86
Ankara
Oğlum trakeomalazi ile doğdu 3 ayımız bitti ama daha düzelmemize çok var.

Canım "trakeomalazi" nedir? Ne olduğunu bilmediğim için ne diyeceğimide bilemedim ben...Rabbim sağlık versin bebişine ve sana...

cnm trakeomalazi nefesborusunun tam sertleşmemesi yani tam kıkırdak olmaması. Nefes almasını zorlaştırıyor ve morarıyor. Çok zor günler geçirdik ama çok şükür doğru dr bulduk ve amelyat oldu ve şimdilik iyi ama tam iyileşmesi için 3 yaşına kadar beklemeiz lazım.

kızım 2 aylıkken kalbınden amelıyat oldu 10 gun sonrada nefes alçamıyo yumusak kıkırdak dıye bogazı delındı sımdı 11 aylık bogazında duzelme yok amelıyat dıyolar dogru doktor kım acaba bahsettıgınız

amın arkadasım
daha bıraz once doktordan geldık hergunumuz hastanelerde gecıyo cozum bulamıyoruz suede hanım ne olur okursanız bana bı cevap yazın cocugunuzu kım amelıyat ettı bız ıstanbuldayız ama ankaraya basıp gelırız yeterkı doktorunu bulalım hacettepede bır doktor oldugu soylenıyor ama kım bılmıyoruz acaba sızın doktorunuzmu cocugunuz aynı seyı yasamıs benı en ıyı sız anlarsınız

merhaba yazınızı okuyunca çok sevindim kızımda aynı sorun var ve 6 aydır yoğun bakımda dr adı verırsenız bırazda bilgi çok büyük sevaba girmiş olursunuz lütfen yazın

Merhaba sevgili arkadaşlarım bugun beni çok ama çok mutlu eden bir gelişme yaşadım daha önceki yazılarımdan da takip ettıysenız kızım trakeomalazı hastası 6 aydır yoğun bakımda yatıyor.İnternette görsellerde tüm sitelerde aradım ama bir türlü benım durumuma benzeyen kımseye uladamadım sueda ve seldauzun ısımlı arkadaslara da ulasamamıstım kı İl_nar arkadasım ne yapmıs etmıs seldauzun a ulastı Allah razı olsun kendısınden öyle yararlı bilgiler verdi ki önüm açıldı yolum açıldı artık ne yapmam gerektıgını bılıyorum Şükür Allah a bende buradan benım gıbı hastalığı olan arkadaşlar ıcın mail adresımı vermek ıstıyorum sızler ıcın yapabıleceğim bırsey olursa yardımcı olmaya hazırım site kurucularına seldauzuna İl_nar a teşekkürü borç biliyorum sağolun Allah bu dunyada da ahırette de darda bırakmasın

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım arkadaşım benim, mesajını şimdi okudum, teşekküre ne gerek. Zeynep prensesim için birşeyler yapabilmiş olmak beni ne kadar mutlu ediyor bir bilsen.. Sonuçta "sorunu" en iyi yaşayan anlar ve biz prematüre anneleri birbirimizi öyle iyi anluıyoruz ki.. çünkü herbirimiz belli evrelerden geçtik. Acının, çaresizliğin anlamını en iyi bizler biliriz. İnşallah zeynep prensesim de bir an önce sağlığına kavuşurda İdil ablasıyla oynar..

Son düzenleyen: Moderatör:
meraba yasemin hanım cerrahi işlem yaptırdınız mı acaba , yaptırdıysanız doktor ismi verebilir misin memnunsanız . benim oğlumda da trakeomalazi çıktı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…