Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sevgili arkadaşlarım bugun beni çok ama çok mutlu eden bir gelişme yaşadım daha önceki yazılarımdan da takip ettıysenız kızım trakeomalazı hastası 6 aydır yoğun bakımda yatıyor.İnternette görsellerde tüm sitelerde aradım ama bir türlü benım durumuma benzeyen kımseye uladamadım sueda ve seldauzun ısımlı arkadaslara da ulasamamıstım kı İl_nar arkadasım ne yapmıs etmıs seldauzun a ulastı Allah razı olsun kendısınden öyle yararlı bilgiler verdi ki önüm açıldı yolum açıldı artık ne yapmam gerektıgını bılıyorum Şükür Allah a bende buradan benım gıbı hastalığı olan arkadaşlar ıcın mail adresımı vermek ıstıyorum sızler ıcın yapabıleceğim bırsey olursa yardımcı olmaya hazırım site kurucularına seldauzuna İl_nar a teşekkürü borç biliyorum sağolun Allah bu dunyada da ahırette de darda bırakmasın
meraba yasemin hanım cerrahi işlem yaptırdınız mı acaba , yaptırdıysanız doktor ismi verebilir misin memnunsanız . benim oğlumda da trakeomalazi çıktı .Merhaba sevgili arkadaşlarım bugun beni çok ama çok mutlu eden bir gelişme yaşadım daha önceki yazılarımdan da takip ettıysenız kızım trakeomalazı hastası 6 aydır yoğun bakımda yatıyor.İnternette görsellerde tüm sitelerde aradım ama bir türlü benım durumuma benzeyen kımseye uladamadım sueda ve seldauzun ısımlı arkadaslara da ulasamamıstım kı İl_nar arkadasım ne yapmıs etmıs seldauzun a ulastı Allah razı olsun kendısınden öyle yararlı bilgiler verdi ki önüm açıldı yolum açıldı artık ne yapmam gerektıgını bılıyorum Şükür Allah a bende buradan benım gıbı hastalığı olan arkadaşlar ıcın mail adresımı vermek ıstıyorum sızler ıcın yapabıleceğim bırsey olursa yardımcı olmaya hazırım site kurucularına seldauzuna İl_nar a teşekkürü borç biliyorum sağolun Allah bu dunyada da ahırette de darda bırakmasın