Lekeler, Çiller Trajikomik bir sorun: Amele yanığı! Geçmez mi bu off...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Poison

tarçınlı kek =)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
631
9
40
Ben sabah serin olup sonradan açan bi havanın kurbanı oldum. Gülmeyin ama amele yanığı oldum arkadaşlar :kedi: kapalı bi havada deniz kenarına yarım kollu t-shirt le gitmiştim sonra güneş açtı ben çok uzun süre kaldım güneşin altında ve hiç farketmedim. sonra bir baktım kolumda bi çizgi üstü beyaz altı siyah! aslında kolay da yanmazdım ama şans işte.. üstünden 1 ay fln geçti ama hala kolsuz giyemiyorum.. devamlı kazıyarak yıkıyorum, yoğurt maskesi patates maskesi hepsini yaptım fark kapanmıyor.. benneyaptımki 2 haftaya kadar düzeltmem gerek napcam ben?

Son düzenleme:
bronzlaştırıcı mendiller var ya spreyler de var. omuzlarına onlardan sür.az az sür 4 saat geçince renk giriyor.sonra az gelirse tekrar sür.fazla koyu gelirse de kollarına da sürer eşitlersin.yalnız sıcak banyo yapıp ovalayınca renk soluyor .bunu sürüp yanman lazım canım .kolay gelsin.

Mendilleri duymadım ama spreylerden alamam ya masraflardan kurtulmaya çalışıyorum zaten.. doğal bi yolu olsa da evde uygulayıp kurtulsam şundan şaşırdım napcağımı :sm_confused:

başlığı görünce bir kahkaha attım kusura bakma nolursun..kaydirigubbakcemile3
benim kocamında bir kolu bu halde..sırnaşık şey
valla çaresi yok gibi ama zamanla düzelir bence yani 2 haftaya kadar açılır..

ya 1 aydır açıldı zaten ama tam geçmiyor çok komik durumdayım ama yaa :sinifsinif:

çaresi 1 gün kolsuz giyip aynı deniz kenarında güneşlenmek.....

tatile gitmediğim zaman bende bu sorunla karşılasıyorum.o yüzden ben yazın genelde güneşsiz bronzlastrıcı ürünlerden kullanıyorum.yüzüm içinde kullanıyorum.çünkü her daim bronz olmayı seviyorum.yüzüme losyon şeklinde olanını vücudumada sprey şeklinde olanını kullanıyorum.renk farkı olmuyor.çok memnunum.herkes tatilden yeni geldım zannediyor.zemuszemus

ya o ürünler çok pahalı ama.. Expigment diye bişey varmış ondan kullansam faydası olur mu ki acaba :sm_confused:

benimde öyle gibiydi kollarım haftasonu bi güneşlenmişim misss:smiley-cool:
sende gitcen denize yatcan güneşin altına başka çaresi yok

çok vakit ayırmana gerek yok ki
ben 1,5 saat güneşlendim kapkarayım şuan
ki sende adanadasın sanırım 1 saat yeter sana kanımcakaydirigubbakcemile3

canim benim onun için denize gitmek lazım o da oturduğum yerden en yakını 50 km, benim bu iki hafta denize gidecek vaktim yok evde bi çözüm lazım.. şu expigment'i nasıl olur ki ya fisfisfis

çok vakit ayırmana gerek yok ki
ben 1,5 saat güneşlendim kapkarayım şuan
ki sende adanadasın sanırım 1 saat yeter sana kanımcakaydirigubbakcemile3

Canım adana nın havası nemli olduğu için öyle kolay yanılmıyor burda.

Son düzenleme:
bronzlaştırıcı mendillerin tanesi 2 tl nivea nın al işte 1 tane yeter sana
hadii bilmiyodum valla hiç de görmemiştim onu ben. bulursam denicem mutlaka çok teşekkürler a.s.
Canım adana nın havası nemli olduğu için öyle kolay yanılmıyor burda.
evet yaa bilen anlıyor işte.. zaten bu yanık da adana'da olmadı..

hem ben çok sevmem de yanmayı aslında ama yamalı gibi durmaktan kurtulmak için eşitlemem şart.. yanık yeri açmayı terch ederdim ama olmicak anlaşılan..

Bende de çok oluyor bu sorun.. Ama kaderime boyun eğiyorum her seferinde.. senağlama

balkona çık ve 1 saat güneşlen.yanmak için illaki denizemi gitmek şart

balkona çık ve 1 saat güneşlen.yanmak için illaki denizemi gitmek şart

canım yukarıda da belittiğimiz gibi adana da yanmak kolay olmuyor öyle balkonda filan hava çok nemli olduğu için.. adanada balkonda 1 saat güneşte dursan ne olacağını söyliyim sana, sıcaktan travma geçirirsin sadece-tatlicadiarzu-

benimde böyleydi walla 2kere solaryuma girdim çünkü vaktim yoktu denize gidip güneşlencek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…