• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafik Magandaları

_nurbanu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
8.007
3.680
248
Oğlumu kursa götürmüştüm.Dönüşte tek yönden ilerlemem gereken sokağa geldiğimde sokağın başında bir araba bekliyordu.ben,geri gidin ki geçeyim,gibilerinden bir şeyler söyledim.çünkü beni gördüğü halde yoluma gelerek girişimi kapattı.haksızdı.sen geri git der gb konuştu ve kontağı kapattı.trafik de baya sıkışıktı.zorla geri geri giderek yola çıktım ve arkasından dolaştım.yola girdim.o kadar üzüldüm ki ve tabi sinirlendim.hiç böyle bir şey yaşamamıştım.eve geldim.biraz internetten araştırdım.doğrudan bir numara yok.o yüzden 155 i aradım sordum,böyle bir durumda ne yapabilirim, diye.155 i arayabilirsiniz dedi memur bey.bundan so n ra öyle yapıcam.kontağı kapatıp polisi arıcam ,polisi beklicem.arabanın plakasının fotoğrafını çekicem.
Bu konuyu da benim gb bilmeyen hanımlar için açtım.Umarım böyle rezil insanlarla karşılaşmayız.Hala çok üzgünüm.:110:

Kadın olduğunu görup öyle yapmıştır. Trafikte o magandalardan öyle çok varki.
Geçmiş olsun..

Kadın olduğunu görup öyle yapmıştır. Trafikte o magandalardan öyle çok varki.
Geçmiş olsun..
Ay evet yaaa.önde şahin vardı.tabi yemedi ona aynı şey yapmak,erkekti yani şöför.
hiç sebep yokken ve haksız yere .hala aklıma geldikçe niye polisi aramadım diyorum. Gerçi oğlum vardı arabada.polis gelseydi kim bilir neler yasayacaktık.onu da göze alamadım.ooof off.
Bugün de bir kadın tali yoldan önüme lank diye çıktı.hemen fren ve korna yaptım ben.salak da bana korna çalıyor.kafasız,kornaya basmazsam geçiş hakkı olan ben sana geçiricem.istersen geçireyim deyip kadını boğmak istedim.hem suçlu hem güçlü.:KK62:

Back