Trafik kazasi sonrasinda burun operasyonlari

lagrima

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
6.144
93
38
merhaba arkadaşlar burnum 12 sene önce bir trafik kazası sonucu kırıldı 3 kere ameliyat oldum platin falan koyuldu ama yaş ilerledikce burun yayılıyor.şuan 25 yaşındayım ve son kez daha ameliyat olmak istiyorum gittim birkaç doktora ama kaburgadan kıkırdak falan alıncak ona göre yapılacak riskli bir ameliyat dedi cesaretimde pek kalmadı acıkcası cogu doktor zor bir burun biz yapamayız diyor bir tane yapabilirim diyen doktor var ama bende cesaret yok pek ne yapmalıyım sizce böyle devammı edeyim hayatıma yoksa ameliyat olayımmı? görüntüde abartı bir bozukluk yok onuda söyleyeyim. ve eğer tanıdıgınız bir doktor varsa verirseniz gidip onuda bir gösterebilriim.teşekkürler.

Geçmiş olsun canım, keşke burnunun resmini koysaydın görür ona göre yorum yapardık, zor derken nasıl bir zorluk ki?

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun rüyarüya arkadaşımızın dediği gibi resim koysaydın ona göre bizde fikirlerimizi söylerdik

3 kere oynanmış oldugu için 4, zor doktorlara göre olar sıfır bir burnu yapmayı tercih ediyorlar.

Tahminimden daha ii görünüyormuş canım, geçmiş olsun, İstanbul'da Emre İlhan'ın revizyon konusunda ii olduğunu duymuştum, Ankara'da revizyonda ii olan kim var bilmiyorum. Ben Ankara'da oldum ameliyatımı çok da memnun kaldım ama revizyon olmadım, doktorum o konuda nasıldır hiç bilmiyorum istersen yinede mail atarak sorabilirsin.

ben de emre ilhani tavsiye ederim canim.
emre ilhana revizyon ameliyati olmus uyelerimize bak mutlaka boshayallersmile

X