• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trafik kazası geçirdim haklarım?

byrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
228
2
96
İstanbul
Merhaba,
Geçen gün münübüste trafik kazası geçirdim. Bizim şöförün dikkatsız kullanımı nedeni ile kırmızı ışıkta bekleyen tıra arkadan girdik. minibüste çok yaralı vardı. bende dail. 2 ambulans geldi. Ben başımı çarptim ve dizlerim ön koltuga sıkıştı. şuan şiş ve morluklar içinde. başıma tomografi çektiler Allan tan bişe çıkmadı.
ama kollarımda sinir sıkıştı ve bacaklarım agrıyor.
polis zabıt tuttu. bende diğer yolcular gibi şikayetçi oldum. yalnız eşim şikayetçi olsan bile en fazla dr. masraflarını öderler dedi. ne yani benim çektiğim acılar boşa mı gidiyor. bu nasıl adalet o zaman herkes birbirini parçalasın sonra tedavi ettirsin ohh ne güzel.
sizce tazminat alma şansım varmı. şuan pisikolojim bozuldu. kesinlikle minübüse binemiyorum hatta otomobilde bile panik atak tutuyor:

sizce ne yapabilirim.
avukat arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.:14:

Merhaba,
Geçen gün münübüste trafik kazası geçirdim. Bizim şöförün dikkatsız kullanımı nedeni ile kırmızı ışıkta bekleyen tıra arkadan girdik. minibüste çok yaralı vardı. bende dail. 2 ambulans geldi. Ben başımı çarptim ve dizlerim ön koltuga sıkıştı. şuan şiş ve morluklar içinde. başıma tomografi çektiler Allan tan bişe çıkmadı.
ama kollarımda sinir sıkıştı ve bacaklarım agrıyor.
polis zabıt tuttu. bende diğer yolcular gibi şikayetçi oldum. yalnız eşim şikayetçi olsan bile en fazla dr. masraflarını öderler dedi. ne yani benim çektiğim acılar boşa mı gidiyor. bu nasıl adalet o zaman herkes birbirini parçalasın sonra tedavi ettirsin ohh ne güzel.
sizce tazminat alma şansım varmı. şuan pisikolojim bozuldu. kesinlikle minübüse binemiyorum hatta otomobilde bile panik atak tutuyor:

sizce ne yapabilirim.
avukat arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.:14:

Artık ceza hukukunda zarar tazmini yok eskiden vardı. şimdi masrafların için ayrıca dava açman gerekiyor. eğer çalışıyorsan ve iş göremezlik raporu aldıysan çalışamadığın günler için de zararını isteyebilirsin; bunlar maddi tazminat. ayrıca uğradığın manevi çöküntü, elem ve üzüntü içinde manevi tazminat isteyebilirsin. bunların hepsini tek bir dava ile talep etmen mümkün..

Back