- 30 Ocak 2015
- 17.646
- 13.700
- 29
-
- Konu Sahibi ilknurrr22
Evimizin önü cok yokus okulun ora degil ama evet ders alcam dediginiz gibi bayramdan sonraBunu aşmak istemeniz çok güzel yaparsınız da ama lütfen ders almadan çıkmayın
5-6 kez kullanmış olmak , kursta ders almış olmak yeterli değil
Yokuşları olan bir okul bölgesinden bahsetmişsiniz lütfen araç hakimiyetiniz olmadan o yola çıkmayın
Önce ders alın, bol pratik yapın acele etmeyin
Eşiniz normalde nasıl bir insan? Sadece araba konusunda böyle olamaz.Evet eşim bastırdı sagolsun yani beni artık süremeyecegime inandırdı
Zor ama herkesin eşi aynı degil malesef herkesin standartları yaşam şekli sabrı siz ben degilsiniz ben siz degilim. Sizin eşiniz böyle olmadıgı icin böyle yargılamak kolay geliyo.
Yargılamamış ki, eşinizi eleştirmiş. Siz de herkesin sabrı aynı değil diyerek haklı bulmuş oluyorsunuz.Zor ama herkesin eşi aynı degil malesef herkesin standartları yaşam şekli sabrı siz ben degilsiniz ben siz degilim. Sizin eşiniz böyle olmadıgı icin böyle yargılamak kolay geliyo.
Zaten iyi bir eğitmenle çalışırsanız o size cesaret verir. Bence sabırlı olun ve düzgün bir hocayla çalışınDers alcam bayramdan sonra inşallah sürücü kursundan tekrar konustum. Ama ben o zamana kadar da kendimi bi cesaretlendirmek istiyorum cünkü cesaretim kırıldı korkularımı yenmek istiyorum. Oglumun okulu bizim evden tam 850 metre mesafede okulun önüne kadar girmem diye düsünüyorum cünkü ora cok kalabalık oluyo arabayı koyacak yer bile olmuyo adım adım ilerlemek istiyorum
Bir bayan direksiyon hocasından ders alın, trafiğe onunla çıkarsınız böylece de alışmış olursunuz. Ya da ne bileyim iyi araç kullanan bir arkadaşınız da olabilir..Ehliyetimi eylül ayında aldım. 5 6 kez eşimle bir kez babamla trafikte sürdüm. Ama esimle birlikte sürmek istemiyorum cok fazla sinirleniyo bağırıyo özgüvenimi zedeleyecek seyler söylüyo ki özgüvenim yok oldu bile. Artık sürmesemde olur diyecek duruma geldim. Ama benden sonra ehliyet alan arkadaşlarım suan benden cok araba sürüyorlar. Buda benim cok zoruma gidiyor. Benim eşim bu konuda asla destek olmuyo bana. Ondan habersiz arabayı alıp çıksam tek basıma diyorum korkuyorum. Tek basıma sürmemede izin vermiyo ona diyincede bugun uğraşamam simdi hic sinir stres olamam diye diye beni köreltti.
10 senedir aktif araba sürüyorum. Toplam 50 bin km yapmışımdır belki ama eşimin yanında hiç sürmedim. Söyleyeceklerim bu kadarEhliyetimi eylül ayında aldım. 5 6 kez eşimle bir kez babamla trafikte sürdüm. Ama esimle birlikte sürmek istemiyorum cok fazla sinirleniyo bağırıyo özgüvenimi zedeleyecek seyler söylüyo ki özgüvenim yok oldu bile. Artık sürmesemde olur diyecek duruma geldim. Ama benden sonra ehliyet alan arkadaşlarım suan benden cok araba sürüyorlar. Buda benim cok zoruma gidiyor. Benim eşim bu konuda asla destek olmuyo bana. Ondan habersiz arabayı alıp çıksam tek basıma diyorum korkuyorum. Tek basıma sürmemede izin vermiyo ona diyincede bugun uğraşamam simdi hic sinir stres olamam diye diye beni köreltti.
Eşiniz olmadan sabah erkenden yollar boşken bir iki ciksaniz kendinixe güveniniz gelir, artık çok dikkate almazsınız söylediklerini.Evet eşim bastırdı sagolsun yani beni artık süremeyecegime inandırdı
Ben arabayı sürmeye gecene kadar panik yapan bi insanım bilmiyorum buda bi etken mi elestirmesinde onun dışında pek bi eleştirisi yokEşiniz normalde nasıl bir insan? Sadece araba konusunda böyle olamaz.
Hem güveninizi zedeliyor, hem tek başınıza çıkmanıza izin vermiyor.
Psikolojik şiddet bu yaptığı.
Yarın öbür gün Allah korusun en ufak bir kazanızda bu adam sizi çiğ çiğ yer. Böyle bir eş olabilir mi ya?
Araba kullanamama sorununuz yok. Varsa da bu adam yüzünden var ve tüm sorunlardan daha büyük.
Esir degilim evet iyi kullanırsam verirmis ama iyi kullanmam icinde pratik yapmam icinde hic bi destegi yok. Malesef ki evliligin icinde 2 cocuk olunca her seyi bi cırpıda silemiyosunuz.Ne alakası var? Esir değilsiniz.
Ozaman herşeyi kabul edelim.
Biriyle evlenirsiniz tanıyamazsınız okey ama aynı eve girip size karşı böyle kötü davranan biriyle ömür geçirmek kendi tercihiniz olur.
Buna böyle kötü davranan Allah korusun kaza yapsanız sizden çok arabasını düşünür.
Cesaret verecegini sanmıyorum ama evet bi hocayla tekrar egitim alacagımZaten iyi bir eğitmenle çalışırsanız o size cesaret verir. Bence sabırlı olun ve düzgün bir hocayla çalışın
Bende onun yanında asla sürmek istemiyorum bu yüzden10 senedir aktif araba sürüyorum. Toplam 50 bin km yapmışımdır belki ama eşimin yanında hiç sürmedim. Söyleyeceklerim bu kadar
Kullandığım zaman hic 20de 30da gitmedim bile ben 80 90da sürüyorum yani bu kadar kötü sürüyo olsam o hızada cıkamam kiEşiniz olmadan sabah erkenden yollar boşken bir iki ciksaniz kendinixe güveniniz gelir, artık çok dikkate almazsınız söylediklerini.
20 de gidin ,sonra 30 da gidin oyle öyle aşarsiniz.
Erkekler hep böyle.Arabayi kaptırmak istemiyorlar.Arkadaslari da arkadaşlari korkutup sindirip arabayı vermiyorlar.
80-90 ile nerede sürüyorsunuz, otobanda mı?Kullandığım zaman hic 20de 30da gitmedim bile ben 80 90da sürüyorum yani bu kadar kötü sürüyo olsam o hızada cıkamam ki
Ben de o tarihlerde aldım ehliyeti, daha önce tecrübem hiç yoktu. Şu an sabah akşam işe gidip geliyorum ama yanımda eşim varken. Geçen gün artık tek git ne zamana kadar ben seninle gelebilirim benim de işim var dedi ama ben de sizin gibi cesaret edemiyorum. Kendimi hazır hissedene kadar da kasmaya gerek yok bence. Şart değil yani ne zaman hazır olursanız o zaman tek çıkın.Ehliyetimi eylül ayında aldım. 5 6 kez eşimle bir kez babamla trafikte sürdüm. Ama esimle birlikte sürmek istemiyorum cok fazla sinirleniyo bağırıyo özgüvenimi zedeleyecek seyler söylüyo ki özgüvenim yok oldu bile. Artık sürmesemde olur diyecek duruma geldim. Ama benden sonra ehliyet alan arkadaşlarım suan benden cok araba sürüyorlar. Buda benim cok zoruma gidiyor. Benim eşim bu konuda asla destek olmuyo bana. Ondan habersiz arabayı alıp çıksam tek basıma diyorum korkuyorum. Tek basıma sürmemede izin vermiyo ona diyincede bugun uğraşamam simdi hic sinir stres olamam diye diye beni köreltti.
Sokak aralarında degil tabiki öyle bi imkan olabilir mi akan trafikte sürdüm iste hız sınırı öyleydi otobanda da sürdüm ama tek basıma hic cıkmadım trafige.80-90 ile nerede sürüyorsunuz, otobanda mı?
Öncelikle direksiyon hakimiyeti ve pedal refleksi geliştirmeniz gerekiyor. 80-90 ile nerede pratik yapıyorsunuz?