Bizde bu toprakların ilk sahibiyiz ya mal sahabı mülk sahabı hani bu toprakların ilk sahabı bizde bu insanlara yardım etmez iğrenerek bakıp geçeriz bizim başımıza gelmez nede olsaEeeh geç bile kaldılar,ellerini kollarını sallayarak ülkenin dört bir tarafına yayıldıktan sonra hangi birini toplayacaksın?Daha en başta ülkeye girdiklerinde kamplara yerleştirip, kampı terk edeni sınırdışı edeceklerdi.
Bizde bu toprakların ilk sahibiyiz ya mal sahabı mülk sahabı hani bu toprakların ilk sahabı bizde bu insanlara yardım etmez iğrenerek bakıp geçeriz bizim başımıza gelmez nede olsa
Yolumuz düşmez o kaplara zaten tenezül bile etmeyiz ama arada haberlerden takip etseniz bu kapların durumunutabi devlet onlara kamp verdi imkan verdi onlardan yararlanmaları gerek. sağa sola saçılmaları anlamsız. birazda nankörlük
tabi devlet onlara kamp verdi imkan verdi onlardan yararlanmaları gerek. sağa sola saçılmaları anlamsız. birazda nankörlük
Düşünmedim değil bir parça ekmeği paylaşsam ne olur yada ihtiyaç sahiplerine bir tasyemeği paylaşsam ne olurOturduğun evin ilk sahibi misin? Paylaşsana suriyelilerle?
Bizim başımıza da gelir de,geldiğinde de bi tekme de bu Arap ülkelerinden yeriz ondan eminim.Bizde bu toprakların ilk sahibiyiz ya mal sahabı mülk sahabı hani bu toprakların ilk sahabı bizde bu insanlara yardım etmez iğrenerek bakıp geçeriz bizim başımıza gelmez nede olsa
Bir parca ekmeği herkes paylaşır sen evini acsana evinii millete laf atacagına düşüncede kalmasın icraata gec mademDüşünmedim değil bir parça ekmeği paylaşsam ne olur yada ihtiyaç sahiplerine bir tasyemeği paylaşsam ne olur
Bu nasıl bir mantık hatasıdırBir parca ekmeği herkes paylaşır sen evini acsana evinii millete laf atacagına düşüncede kalmasın icraata gec madem
Katılıyorum biran önce en doğru şekilde insana yakışır bir duruma gelmeleri dileğiyleİşte o yüzden kaos çıkar ve çıkıyor diyorum,başıboş bırakıldıkları için.Hem onlar,hem de yerli vatandaşlar için en güvenli çözüm kamplardı,onun için de iş işten geçti artık her yerdeler.Bireysel yardımla ellerine 3-5 lira verip vicdanları tatmin ederek çözülecek bir olay değil bu,devletin bu işe el atıp bir düzenleme yapması gerekiyor.
Bu nasıl bir mantık hatasıdır
İlk okul öğrencisimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?