D Duyguca Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2019 5 3 1 31 8 Haziran 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Duyguca #1 Trabzonda Alaninda iyi ilgili bir kadın doğumcu önerinize ihtiyacım var gebe kalma problemi icin....
Selinby61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2019 4.552 2.458 83 12 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Duyguca #2 Duyguca .!.: Trabzonda Alaninda iyi ilgili bir kadın doğumcu önerinize ihtiyacım var gebe kalma problemi icin.... Genişletmek için tıkla... Merhaba zaman gecmis isinize yarar mi bilemiyorum ancak prof dr cavit kart ile gorusmenizi tavsiye ederim. Fakuktede tup bebek uzmani. 4 doktor degistim ve sonunda bu sahane insani buldum gonul rahatligi ile oneriyorum
Duyguca .!.: Trabzonda Alaninda iyi ilgili bir kadın doğumcu önerinize ihtiyacım var gebe kalma problemi icin.... Genişletmek için tıkla... Merhaba zaman gecmis isinize yarar mi bilemiyorum ancak prof dr cavit kart ile gorusmenizi tavsiye ederim. Fakuktede tup bebek uzmani. 4 doktor degistim ve sonunda bu sahane insani buldum gonul rahatligi ile oneriyorum