• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon'da iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum

yeb4

🎈
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
8.576
9.942
198
Merhaba arkadaşlar :)

Buraya daha yeni uye oldum, daha once kadinlarla ilgili arastirdigim her seyde karsima cikiyordu bu site ve faydalaniyordum ama uye olmak bugune kismetmis :)

Neyse konumuza gelirsek ben Trabzon'da yasiyorum ve ozel Karadeniz Hastanesi'nde bir doktor ariyorum. Sorup sorusturdum Hulya hanim ve Tahsin beyi onerdiler ama yine de bilen biri varsa tavsiye almak cok iyi olacak benim icin.

Gerci henuz hamile degilim, anne olmaya karar verdim ve olursa ilk olacak.. karari verdik ama takdir Allah'tan, insallah bu guzel duyguyu ben de yasarim..

Ilk kez olacagi icin mi bu kadar hassasim, abartiyor muyum bilmiyorum ama doktor benim icin cok onemli. Tum sorularima cevap alabilecegim, beni rahatlatacak ve doguma hazirlayacak bir doktor olsun istiyorum cok. Bir de beni normal doguma yonlendirmeli, gecirdigim saglik problemleri nedeni ile ameliyata cok karsiyim. O masaya yatmayi hic istemiyorum, Allah'im insallah normal dogum nasip eder bana..

Evet hanimlar benim derdim bu simdilik, tavsiyelerinizle doktora gidip rutin kontrol yaptirma bahanesiyle de tanisacagim doktorla. Sevgiyle kalin..

Kizlaaaaar yok mu bana yardimci olabilecek kimse :(

Kizlaaaaar yok mu bana yardimci olabilecek kimse :(

ben başka bi özel hastaneye gidiyorum, çok fazla bilgim yok aslında. Kendi hastanemdeki doktorlardan çok memnunum. Ama illa Özel Karadeniz derseniz arkadaşım Nebahat hanıma gidiyor. Memnunmuş bayagı.

ben başka bi özel hastaneye gidiyorum, çok fazla bilgim yok aslında. Kendi hastanemdeki doktorlardan çok memnunum. Ama illa Özel Karadeniz derseniz arkadaşım Nebahat hanıma gidiyor. Memnunmuş bayagı.

Nebahat hanimi da duydum ama bi kac kisi sezeryana yonlendiriyo deyince vazgectim. Hulya hanimi onerdiler ona bi gidicem ama tahsin bey var o sanirim en iyisi. Hala karar veremedim. Karadeniz hastanesini ozellikle istiyorum hem evime yakin hem en memnun oldugum ozel hastane. Off bilemedim valla doktor bulmak ne zor işmiş. Tesekkur ederim :(

Nebahat hanimi da duydum ama bi kac kisi sezeryana yonlendiriyo deyince vazgectim. Hulya hanimi onerdiler ona bi gidicem ama tahsin bey var o sanirim en iyisi. Hala karar veremedim. Karadeniz hastanesini ozellikle istiyorum hem evime yakin hem en memnun oldugum ozel hastane. Off bilemedim valla doktor bulmak ne zor işmiş. Tesekkur ederim :(

Rica ederim, yardımcı olamadım ama pek. Evet doktor işi sıkıntılı, güvenmek zor...

Rica ederim, yardımcı olamadım ama pek. Evet doktor işi sıkıntılı, güvenmek zor...
Ne demekk tesekkur ederim.. allah hepimizi diledigimiz gibi doktorlar ebelerle karsilastirsin onlar dogumun guzel gecmesinde en onemli etkenler..

Back