• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon'da Düğünde Talihsiz Kaza: Gelin ve Damat...

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.195
9.105
118
Trabzon'da gelin ve damat salona gelirken talihsiz bir kaza yaşandı.
x208053.jpg.pagespeed.ic.ym53amndF1.webp

24 Nisan 2016 Pazar 17:23

Trabzon’un Sürmene İlçesinde Dünya evine giren A. ve İ. Y. çifti düğün töreni sırasında yaşamış oldukları talihsizliğe rağmen yılmayarak düğüne devam ettiler.

İlçe merkezinde bulunan bir düğün salonunda dünya evine giren damat ve gelini konukların arasına Keşanlarla sarılmış kayık getiriyor. Y. çifti de bu salonu tutarak aynı yöntem ile davetlilerin arasına girmek istedi.

Çelik halatlar üzerinde yürütülen ray sistemine bağlı kayığa binen A. ve İ. Y., düğün salonunun ortasına geldiğinde ise başlarına talihsiz bir kaza geldi. Kayığı taşıyan halatlardan bir tanesi koptu. Havada askıda kalan kayıktan aşağıya sarkan damadın üzerinden gelin yere düştü.

Bu anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kayıt edildi. Konuklar o anları izlerken bir anda şok oldular. Çığlıklar arasından kayıktan indirilen damada ilk müdahaleyi işletme sahibi yaptı. Damat ve gelin kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Kaza sonrası düğün kaldığı yerden devam etti. Damat İ.Y.'nin, bir süre önce Sürmene'de geçirdiği trafik kazasını küçük sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Haber: Şükrü Üçüncü

http://www.haber61.net/mobi/news_detail.php?id=263409

Ne yalan söyleyeyim ilk önce güldüm sonra acıdım be yazık niye bu kadar atraksiyonlar girdiniz hem, buna vereceğiniz paraya gider en kral tatil köyünde balayına çıkardınız ya da ne bileyim başka bir şey yapabilirdiniz. Monoton ve düz biriyim galiba normal insan gibi yürüyerek gireydiniz ablam ve ağbim ya.

Of gelin çok fena düşmüş:KK35: Asla unutmayacakları bir düğün anısı olmuş:KK48:

Trabzon'un Sürmene İlçesi'nde bir düğün töreni sırasında yaşanan "uçan kayık kazısı" ile ilgili iş yeri sahibi İsmail Kılıç, "Hepimiz Müslümanız, inanıyoruz; bunun tek bir açıklaması var o da göz değdi. İnsanların gözü, nazar uçak düşürür. Bu yaşanacaktı ve yaşadık. Bu damat ile benim kaderim" dedi.

http://www.haberturk.com/gundem/hab...sandigi-dugun-salonu-sahibi-konustu-goz-degdi

çözmüş işi arkadaş.
sen işini düzgün yapma,iş güvenliğini hiçe say sonra kader , göz ....

gülmemek elde değil ama gelinin yerine kendini koyunca perişan oluyorsun eksantrik girecen şov yapacan diye riske girmeye hiç gerek yok ben düğün günü düz yolda yürümekten korkuyorum başıma bi iş gelecek diye :D

İlk izledigimde gülmekten catladim resmen şöyle gelin hanim özellikle feci komik Allahtan gelinlik başına geçmemiş :D

Trabzon'da gelin ve damat salona gelirken talihsiz bir kaza yaşandı.
x208053.jpg.pagespeed.ic.ym53amndF1.webp

24 Nisan 2016 Pazar 17:23

Trabzon’un Sürmene İlçesinde Dünya evine giren A. ve İ. Y. çifti düğün töreni sırasında yaşamış oldukları talihsizliğe rağmen yılmayarak düğüne devam ettiler.

İlçe merkezinde bulunan bir düğün salonunda dünya evine giren damat ve gelini konukların arasına Keşanlarla sarılmış kayık getiriyor. Y. çifti de bu salonu tutarak aynı yöntem ile davetlilerin arasına girmek istedi.

Çelik halatlar üzerinde yürütülen ray sistemine bağlı kayığa binen A. ve İ. Y., düğün salonunun ortasına geldiğinde ise başlarına talihsiz bir kaza geldi. Kayığı taşıyan halatlardan bir tanesi koptu. Havada askıda kalan kayıktan aşağıya sarkan damadın üzerinden gelin yere düştü.

Bu anlar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kayıt edildi. Konuklar o anları izlerken bir anda şok oldular. Çığlıklar arasından kayıktan indirilen damada ilk müdahaleyi işletme sahibi yaptı. Damat ve gelin kazayı küçük sıyrıklarla atlattı. Kaza sonrası düğün kaldığı yerden devam etti. Damat İ.Y.'nin, bir süre önce Sürmene'de geçirdiği trafik kazasını küçük sıyrıklarla atlattığı öğrenildi.

Haber: Şükrü Üçüncü

http://www.haber61.net/mobi/news_detail.php?id=263409
Guleyimmi,aciyayimmi bilemedim şimdi

Back