- Konu Sahibi KIZILCIKLI
-
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oyy eylülcümm sağoll balımm , yaa eşimin arkadaslarındna giden olmus taa balıkesırden usenmemsler oraya gıtmısler dıyor eşim :roflol: zaten otellerde beton yokmus hersey ahsapmıs ,doğa manzara süpermiş..Serin olur diye tahmin ediyoum hırka muhakkak bulundur yanında ama müthiş güzel bir yer
burda oraya gidip konu açan bir arkadaştan biliyorum resimler büyüleyiciydi şimdiden güzel günler
diliyorum abbam opuyorumnanaktan
çok tşk ederim opuyorumnanaktanvay vay vayyyy uzungöl süper yer yaaaaaaaaaaa
muhakkak gidin.
çok soğuktur ama olsun.tertemiz bir havada, muhteşem manzara.
üşüdükçe birbirinize sarılın işte :)
aşağıda denize girerken oraya gittiğinde yağmurda ıslanıyorsun...üşütür biraz havası ama güzel bir tercih olmuş emin ol muhteşem bir manzara ve aşk....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayy kuzummm.. boyle msjları okudukca daha bi heveslenıyorum vallahi..harıka bı yer nan bıdaha asık olursunuz bırbırınıze be kesın gıt Şeniz
valla arkadaşım ben Trabzonluyum ve senede özellikle yazın bikaç defa gideriz orayaa mekanımız nede olsaordaa hava şaşırtıcıdır sölim sana yazında gitsen kışında gitsen sonbaharda gitsen fark yapmaz hava bi andaa çok kötü bozabilirr anında kışı yaşarsın sen bencee bavulunu %90lık kısmını kışlıklara ayırr bunun akşamıda var sölimm donarsınız evler ahşapp zaten ordaa şömineniz ohhhhhhhh orda balayı manyak geçirirsiniz sölimmm ...:)
ohh ohh cok sevındım canım benımmm :) baban bişey demez tatlım annen ve teyzen ikna ederler sen merak etme kuzumABBAM balayında gdermişşş :)) bencde çok güzel bi seçim ohhh yan yana valla evlenesım geldı... annmlere teyzemlerde soyldım evlenme teklıfı aldıgmı yuzğumde gösterdim mutlu oldular baklım babm ne diyecek
cnmm bolca yagmurlu olcakk..yagmuru seviyorsan güzelll sevmiyorsan işkence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?