Trabzon / uzungl'de balaymz yapacagz , sonbahar havas nasldr bilen varm?

KIZILCIKLI

Kıskandığım Denizlerdesin
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
3.621
3
116
Diğer
merhaba arkadaslar .. sorum sizlere iklimle ilgili..
aşkımla kararlastırdık ve uzungöle gitmeye karar verdık mecburiyetten cunku esim (nikahlıyım) ordulu ve guney yada batıdakı balayı otellerıne gıdipte vaktımızı yolda otobuste oturarak gecırmk istemıyoruz. bize (orduya) en yakın yer olarak trabzon/uzungöl geldi aklımıza ,netten arastırdım biraz sadce yol guzergah ve otellerin hakkında bılgım oldu..
ıklımınde ise agustos ıscagında bile ilkbaharın ilk basları gibi serın oluyormus

balayına 28 eylulde çıkacagız 1hafta kalmayı dusunuyoruz..
oranın iklimi eylulun sonu ekımın baslarında nasıl olur acaba? hep yagmurmu yagar ? serınlıgı ne kadar olur ??

bu konuda benı bılgılendırırsenız çok sevırım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanşimdiden tşk ederim zemuszemus

canım ben temmuz sonunda ordaydım ve üşüdük biz karda vardı tepelerde artık sonbaharı düşün yanizemuszemus

yorum yaptıgınız için çok tşk ederim.. a.s. kalın kazaklarımı alıp öyle giderim artık :roflol: :roflol:

Serin olur diye tahmin ediyoum hırka muhakkak bulundur yanında ama müthiş güzel bir yer
burda oraya gidip konu açan bir arkadaştan biliyorum resimler büyüleyiciydi şimdiden güzel günler
diliyorum abbam opuyorumnanaktan

vay vay vayyyy uzungöl süper yer yaaaaaaaaaaa
muhakkak gidin.
çok soğuktur ama olsun.tertemiz bir havada, muhteşem manzara.
üşüdükçe birbirinize sarılın işte :)

aşağıda denize girerken oraya gittiğinde yağmurda ıslanıyorsun...üşütür biraz havası ama güzel bir tercih olmuş emin ol muhteşem bir manzara ve aşk....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan oyy eylülcümm sağoll balımm , yaa eşimin arkadaslarındna giden olmus taa balıkesırden usenmemsler oraya gıtmısler dıyor eşim :roflol: zaten otellerde beton yokmus hersey ahsapmıs ,doğa manzara süpermiş..
orduyu bılıyorum zaten guzel ama emınım uzungol daha guzeldir.. foto cekınıp bende koycam kıss ,,, kıskancaam tuttu zemuszemuszemuszemus
yaa benım bıde tek merak ettıgım duvarların tahtadan olması ..yaa ozaman nası bişi yapcass :kedi: ses mes gecer obur odalara:umursamaz: hatta butun otele ozaman nolucak rezil oluruz :kedi::kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
vay vay vayyyy uzungöl süper yer yaaaaaaaaaaa
muhakkak gidin.
çok soğuktur ama olsun.tertemiz bir havada, muhteşem manzara.
üşüdükçe birbirinize sarılın işte :)
çok tşk ederim opuyorumnanaktan
,korkmuyom senden hain soğuk aşkımın sıcacık kollarında olunca die bi slogan gelıstıreyım kendıme yerimseniben :asigim:
aşağıda denize girerken oraya gittiğinde yağmurda ıslanıyorsun...üşütür biraz havası ama güzel bir tercih olmuş emin ol muhteşem bir manzara ve aşk....

himm ozaman şemsiyede koymak gerek valize tşkler opuyorumnanaktan
maksadımız zaten basbasa kalabilecegımız sessiz-sakın bir ortam olmasıydı ..ikimizde doğa aşığıyız :asigim:

UZungöl çok güzeldir balayı için de idealdır çok sessiz sakın bır ortam ve balayı yagmur yagsın boşver şöminenın karşısında romantık anlar ve yagmuru ızlemek:)

valla arkadaşım ben Trabzonluyum ve senede özellikle yazın bikaç defa gideriz orayaa mekanımız nede olsaordaa hava şaşırtıcıdır sölim sana yazında gitsen kışında gitsen sonbaharda gitsen fark yapmaz hava bi andaa çok kötü bozabilirr anında kışı yaşarsın sen bencee bavulunu %90lık kısmını kışlıklara ayırr bunun akşamıda var sölimm donarsınız evler ahşapp zaten ordaa şömineniz ohhhhhhhh orda balayı manyak geçirirsiniz sölimmm ...:)

harıka bı yer nan bıdaha asık olursunuz bırbırınıze be kesın gıt Şeniz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayy kuzummm.. boyle msjları okudukca daha bi heveslenıyorum vallahi..

tşkler ederim a.s. insallah sizinde dediğiniz gibi bir balay geciririz.. zemuszemus

ABBAM balayında gdermişşş :)) bencde çok güzel bi seçim ohhh yan yana valla evlenesım geldı... annmlere teyzemlerde soyldım evlenme teklıfı aldıgmı yuzğumde gösterdim mutlu oldular baklım babm ne diyecek

cnmm bolca yagmurlu olcakk..yagmuru seviyorsan güzelll sevmiyorsan işkence:)

ohh ohh cok sevındım canım benımmm :) baban bişey demez tatlım annen ve teyzen ikna ederler sen merak etme kuzum
senın içind herseyın hayırlısı olsun en kısa zamanda senıde beklıyorum evlılık kervanına.. önce baban bi hee desin sonrası corap sokugu gibi gelir zaten tatlısım a.s.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cnmm bolca yagmurlu olcakk..yagmuru seviyorsan güzelll sevmiyorsan işkence:)

yagmuru severım :) sağol canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…