Trabzon/Rize balayı :)

sergerdan

Örtmen hanım
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
726
934
103
Merhabalar :) Başlıktan da anlaşıldığı üzere biz balayında bu iki şehirde gezmeyi düşünüyoruz. Otel için Trabzon'u düşündük. Günübirlik Rize'ye geçebiliriz diye. Forumda Trabzon ve Rizeli olan arkadaşlardan gezilecek keşfedilecek yerler için püf noktaları rica ediyorum :) Arabamız yok yok bu yüzden uzungöl,sümela,ayder buralara otobüsler nereden kalkar? İlla yemeden dönme dediğiniz yemekler ve mekanlar neresidir?

Merhabalar, bütçenizi bilmiyorum ama otel için rizede geçen sene açılan babillon hotel var deniz kenarında çok güzel orayı da düşünebilirsiniz rize taraflarında daha çok gezilecek yerler var

trabzonu bilmiyorum ama rizede günübirlik turlar düzenleyen bir sürü tur şirketleri var kişi başı 30-50 tl gidilen yere göre birkaç senedir kuzenlerimle katıldık ve memnun kaldık, tavsiye ederim

Ayder uzungöl zaten klasik olmuş illa ki gidiliyor, sümela manastırı kapalı tadilat nedeniyle, arhavi karagöl çok güzel. Dediğim gibi herhangi bir tur şirketine giderseniz orda da seçenekleri görürsünüz

Şimdiden iyi eğlenceler, karadeniz güzeldir :))

Merhaba balayınızı düşündüğünüz gibi Trabzon ve Rize’de gerçekleştirdiyseniz eğer, nerelere gittiniz nereleri gezdiniz tavsiyeleriniz nelerdir hangi otel veya otellerde kaldınız benimle de paylaşırmısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…