Trabzon Kadın Doğum Hastalıkları Uzmanları

• Konu Sahibi Konu Sahibi cmd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
5
0
36
Giresun
Gebelik takibi için hangi doktoru önerirsiniz? Dr. Ufuk YILMAZ - Dr. Hasan Tahsin SANİSOĞLU - Dr. Onur DÜNDAR

Canım ufuk bey çok iyi tecrübeli bir doktordur kuzenim arkadaşlarım hep ona gitti ben nebahat hanıma gidiyorum o da karadeniz hastanesinde

Gebelik takibi için hangi doktoru önerirsiniz? Dr. Ufuk YILMAZ - Dr. Hasan Tahsin SANİSOĞLU - Dr. Onur DÜNDAR
Biraz geciktim sanırım ama Onur Dündar diyorum. Aşırı yoğun oluyor ama bir kez görüşsen başka doktor aramazsın.

Konunun üzerinden bayağı geçmiş ama başka arayan olur diye yazayım . Onur Bey doktorum ve inanılmaz memnunum. Hrm bilgili hem anlayışlı. Daha önce gittiğim doktorların ağzından kerpetenle laf alıyordum. Onur Bey her şeyi anlatıyor ve çok tatlı dilli. Rahim ağzı yarası yaktırdım, rahşm filmi çektirdim iki gün sonra da aşılamam var. İnşallah mutlu sona ulaşacağız.

Merha
Konunun üzerinden bayağı geçmiş ama başka arayan olur diye yazayım . Onur Bey doktorum ve inanılmaz memnunum. Hrm bilgili hem anlayışlı. Daha önce gittiğim doktorların ağzından kerpetenle laf alıyordum. Onur Bey her şeyi anlatıyor ve çok tatlı dilli. Rahim ağzı yarası yaktırdım, rahşm filmi çektirdim iki gün sonra da aşılamam var. İnşallah mutlu sona ulaşacağız.

Merhaba asılamaniz nasil sonuçlandı bende onur beyin hastasiyim önümüzdeki ay asilama düşünüyoruz bilgi verir misiniz

Merha

Merhaba asılamaniz nasil sonuçlandı bende onur beyin hastasiyim önümüzdeki ay asilama düşünüyoruz bilgi verir misiniz
Hiç tavsiye etmem. Onur Bey iyi bir doktor ama infertilite konusunda değil. Hastane de çok yetersiz. Aşılama belgesinin ne olduğunu bilmiyor hemşireler olaya o kadar uzaklar. Yıkanmış spermi esim alıp getirdi aşılama yerine öyle saçma bir iş yapıyorlar. Benim asilamam olmad. Daha sonra Hasan Tahsin beye gittim eski karadenize yani. Doktor onur beye göre çok soğuk ama işinin ehli. Ve hastane bu ışte uzmanlaşmış. Orda da olmadı bizim. Eşimin değerleri çok düşüktü. Bence imperyalde hiç zaman harcama derim. Hasan Tahsin, Ufuk ya da Süleyman hoca Trabzonda bu işi yapıyor. Diğerleri normal kasım doğum işi. 2.5 yıldır bunu gördüm. Ne doluymusum ne yazdım ha Allah yardimcin olsun canım.

Çok teşekkür ederim bilgilerin için canim hasan tahsin beye gittik ama hic bir test istemeden direk maddiyata bakti dosyayi hazrlatti hemşireye asilamaya baslatacakti bizi de kuskuda birakti o yüzden biraktik onu imperiale gittik onur beye yani acikcasi banada bu konu ile fazla ilgili olduğu gelmedi tereddütte kaldim . ama insanligina birşey diyemem

Back