Gümüş değildir canım o, altındırkızlar beyaz gümüş olanın sadece bileziğini sordum ve 5,500 dediler
Gümüş değildir canım o, altındır
22 ayar altın olanlar o civarda, 14 ayar olanlar daha ucuzdur
benimki 14 ayar mesela, 10bin civarı tutmuştu takımı. Kuzenimin eşinin 22 ayar, 16bine almışlardı, şimdi 18-20bini bulmuştur heralde :26:belkide ama sorduğum yer saraf değildi onun için öyle demiştim ama çok güzeller ya 5,500 bilezikse ben takımını düşünemiyorum bile
Kizlar bende bu modeli secmistim. Annemler takti, aceba standart modelinimi alsam, yoksa bunu set olarakmi tamamlasam..
Kararsiz kaldim..
Eki Görüntüle 379675
Ha birde yuzugu bana ne kadara mal olur,pek anlamam altinin gramindan parasindan felan.
Ama onuda bu yaz kendim almak istiyorum para biriktirip..
Kızlar bu benim setim, nasıl?
14 ayar, kayınvalidemler yaklaşık 1 ay önce fln aldılar...
Eki Görüntüle 300217
canım standart model derken neyi kastettiğini anlamadım ben:26:Kizlar bende bu modeli secmistim. Annemler takti, aceba standart modelinimi alsam, yoksa bunu set olarakmi tamamlasam..
Kararsiz kaldim..
Eki Görüntüle 379675
teşekkür ederim.. kasımda aldık biz, 10bin civarıydı sanırım, ama 14 ayar benimki.. 22 ayarları 15-20 binlerde..güle güle kullanın inşallah fiyatını sorabilir miyim acaba?
hayırlı olsun, güle güle kullanbende çok seviyorum hasır takımı. nişanlıyım bizde 4 ay önce aldık üçlü seti 17 sıra bileziği. bizim akrabalardan biri hasır olmadan merdivenden aşağı inmem derdi :)) biran önce temmuz gelsin istiyorum hasır setimi takiim diye :)
canım standart model derken neyi kastettiğini anlamadım ben:26:
yani cnm alınmış alınmıştır, seninkinin yüzüğü gerdanlığı fln varsa onlardan alıp takımı tamamlayabilirsin... ama tercih senin.
yani cnm alınmış alınmıştır, seninkinin yüzüğü gerdanlığı fln varsa onlardan alıp takımı tamamlayabilirsin... ama tercih senin.
Gerçi ben her zaman şu 2. fotodaki klasik modelden yanayımdır.. o zaman nie sen ondan almadın kendine diceksin belki ama, annem kayınvalidem, nişanlım fln taşlıyı daha çok beğendikleri için onu aldım
Kizlarrr ben sözlenicemmm, ve alyanslara bakarken hasir seti gözüme carpti, cok severimde :kedi: kaynanam alicak sanirim dügüne....
hasir seti olanlar ekleyebilirmiii? hangileri güzel neler var hangi cesitlerr? paylasalim lütfen.. ve kullanislimi, memnunmusunuz?
benim beyendigim bu istee opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?