• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri trabzon gelinleri

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar trabzonda gelinlik nereden aldınız veya güzel diken yerler var mı;?şubatta trabzona gelicem yaza düğün ordan bakıcaz gelinlik

canım benim trabzon can moda evi var çok güsel dikiyo gerçekten ama biraz tuzludur
sonra hazırda bakabilicen yerler varr diktirmek uzun sürer çünkü şubata bişi kalmadı

yok canım şubatta gidicem trabzona düğünüm yaza. ne kadar civarı tutar ki dikim de ve gerçekten beğendiğim modeli diker mi. trabzon genel olarak pahalı zaten biliyorum :)

yok canım şubatta gidicem trabzona düğünüm yaza. ne kadar civarı tutar ki dikim de ve gerçekten beğendiğim modeli diker mi. trabzon genel olarak pahalı zaten biliyorum :)

:) yok canımm esasında büyük şehiler kadar pahalı değil
bende canmodaevinde hem nişanlığımı hemde gelinliğimi diktirmiştim çok güsel dikti
ben 2yıl önce gelinliğimi 1,800e diktirmiştim şuanda nekadardır bilemem
ama istediğin modeli dikerrtabiki

öle canım büyük şehirler kadar değil. ama 1800 de pahalı baya 2 yıl öncesi için.bi de kusura bakma canım ama bunu eşim de söylüyor hep.esnafın eyvallahı yok ister al ister alma tavrı var.bu da beni ordan alıcaklarım konusunda korkutuyor daha alınacak şeyler var tabi. bizim manisa öyle değildir. adam sokaktan toplar müşteriyi alsan da almasan da anlatır sana
senin evini de görmüştüm canım mobilyaları nerden aldınız trabzondan mı

evet bizim burası o konuda biraz minnetsizdirrr
canım ben oturma ve misafir salonumu istikbalden aldım
yatak odam doğtaş

Back