Trabzon da bildiğiniz bir DR ???

zeybe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
4
0
43
ben trbzn dan zeynep. sanırım fmf hastası olma yolundayım ama tam emin degilim daha teşhis koyulamadı çünkü burdaki dr ların pek bir bilgisi yok. sizden ricam bana önerebileceginiz bir dr hastane varmı

ben trbzn dan zeynep. sanırım fmf hastası olma yolundayım ama tam emin degilim daha teşhis koyulamadı çünkü burdaki dr ların pek bir bilgisi yok. sizden ricam bana önerebileceginiz bir dr hastane varmı

Canım benimde eşimde FMF hastalığı var eşim Trabzonda bir prof.tarafında uzun süren araştırma sonucu hastalıgın teşhisi koyuldu...Şuan dr adını bilmiyorum akşam eşim geldi zaman prof.adını öğrenip yazarım canım çok gecmıs olsun a.s.

Canım eşime sordum dr
...Karadeniz teknik üzniversitesinde ögretim görevlisi KTÜDE MUAYNE ETMİYOR YANİ ...Özel muaynanesine gitmen gerekir Gastroloji Prof.dr Orhan özgür----- FMF hastalıgı eger varsa sende teşhisi koyucagından eminin
a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…