Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben trbzn dan zeynep. sanırım fmf hastası olma yolundayım ama tam emin degilim daha teşhis koyulamadı çünkü burdaki dr ların pek bir bilgisi yok. sizden ricam bana önerebileceginiz bir dr hastane varmı
ben trbzn dan zeynep. sanırım fmf hastası olma yolundayım ama tam emin degilim daha teşhis koyulamadı çünkü burdaki dr ların pek bir bilgisi yok. sizden ricam bana önerebileceginiz bir dr hastane varmı
Canım benimde eşimde FMF hastalığı var eşim Trabzonda bir prof.tarafında uzun süren araştırma sonucu hastalıgın teşhisi koyuldu...Şuan dr adını bilmiyorum akşam eşim geldi zaman prof.adını öğrenip yazarım canım çok gecmıs olsun a.s.