tozlu giyim

Teşekkür ederim buraya da yazarsan sevinirim canım :)

Tozlu.com.tr ‘den yapacağınız alışverişlerinizde kapıda ödeme seçeneği mevcuttur.Ayrıca Kapıda Kredi Kartıyla Ödeme seçeneğimizde merkezi yerlerde uygulanmakta olup ,taksit seçenekleriyle alakalı çalışmalar devam etmektedir.

Böyle yazıyor canım Kızlar ben çok merak ediyorum nasıl bir şey acaba aldıklarım kaliteli mi ? tedarik edilemedi gitti

Ay çok güzel şeyler var ya rahat ol sen :)

bende sürekli Tozludan alışveriş yaparım hem uygun hemde kapıda ödeme şansı var. çanta, bot, mont vs bi sürü bişey aldım ordan. her telden yani:) geçen günlerde indirimden 2 tane triko tunik sipariş ettim. çarşamba günü ulaşıcak sanırım. 5 tl kargo ücreti, 5 tl de kapıda ödeme..

ahhh, bir de Lcw nın kapıda ödemesi olaydı, çok mağdurum bu konuda

Bende başladım ordan almaya:) kapıda öderken nakit mi veriyorsunuz kart mı? Ayakkabıya cesaret edemiyorum ben nedense

Bende başladım ordan almaya:) kapıda öderken nakit mi veriyorsunuz kart mı? Ayakkabıya cesaret edemiyorum ben nedense
merhaba, nakit ödüyorum canım.
ayakkabıları, öyle ahım şahım sayılmaz, ama günlük idare ediyorlar :)

Çok reklam yaptılar diye bende baktım bir defa ama hayalkırıklığı,hiç güzel bişey yok

HİÇ TAVSİYE ETMEM ÇOK KALİTESİZ ÜRÜNLERİ, ALDIĞIN ÜRÜNDEN MEMNUN KALMAZ GÖNDERİRSEN KARGO ÜCRETİNİ KESİYORLAR. ONLİNE ALIŞVERİŞTE DÜŞÜNEBİLECEĞİM EN SON SİTE BİLE OLAMAZ.

Bende memnun kalmadım özellikle sweat almıştım pamuklarını dökülüyor. Hırka hariç hiç memnun kalmadım.

tamamen çöp, çinde 5 liraya ürettiğini 20 liraya satıyorlar

20 tl ye kaban almıştım ordan. ben giymekten sıkıldım kabana bişey olmadı 3 senedir severek giydim. Tozlu yu seviyorum, du bakım aklıma gelmişken

Kızlar 2 kere alışveriş yaptım ürünler çok güzel ben çok memnunum ayrıca kumaşlarda gayet iyi

indirimden 3 triko tunik aldım, üçününde malı çok güzel.
şimdi de kışlık botları yarı yarıya indirimde. bu modeli sipariş ettim, daha tedarik ediliyor.
Her seferinde çok geç kargoya veriyorlar. çok geç geliyo bu Tozlu ürünleri yaa..

Eklentiler

• o_bde47bae-2b8d-4dad-8271-29de4bc46f0d.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 328
geçen hafta 14 parçalık bir alışveriş yaptım. toplam 149 tl tuttu. elbiseden bluza eteğe kazağa tayta tuniğe herşeyi aldım çok uyguna geldi süper bir alışveriş oldu. ürünler beklediğimden çok daha iyiydi. şimdilik tavsiye ederim.yazlık birşeyler sipariş vereceğim bakalım nasıl gelecek

Merhaba kızlaar :)
Tozlu giyimden alışveriş yapan varmı memnun musunuz
Kargo ücreti ne kadar bilen var mı? Bir de gösterilen ürünle gelen aynı mı yani orda gördüğümz gibi mi

Ben alışveriş yaptım. 5 tl kargo ücreti var. Ürünü beğenmezsen kargo ile karşı ödemeli yolluyorsun. Ama ilk ödediğin sipariş kargosu geri ödenmiyor. Yani ürünü beğenmedin ama geri yolladın ürün bedeli iade ediliyor ama kargo için ödediğin geri ödenmiyor bence çok kötü. 2 kez alışveriş yaptım. Pantolon almanı tavsiye etmem kalıpları çok dar ben iade etmiştim pantolonu fakat ürün güzeldi kumaşı vs. Bir diğerinde ise 3 hırka ve 1 sweat aldım. Sadece 1 ürün çok kötüydü. Resimdekiyle alakası yoktu havlu gibi birşeydi. Modeller güzel tozlu.com da ama tabi ki bazı olumsuzlukları var işte cnm

Bende iki gündür bakıyorum da ucuz ürünler hep.Markaları yok.Tozlu ya mı ait tüm ürünler? Belki bir şeyler alırım 100 tl ve üzerine kargo 1 tl.

Evet ürünler tozlu markası, etiketlerinde tozlu markası vardı. ben geçen ay bu siteden alışveriş yaptım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…