- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Bende, ilk başta gördüm tükendi yazıyordu. Sayfaları bir gün boyunca gezindim bir tane bulabildim sonunda..Süper renkler bayıldım !!
Özellikle cekete aşık oldum
Teşekkür ederim buraya da yazarsan sevinirim canım :)Müşteri hizmetleri hafta sonu çalışıyor mu bilmiyorum ama arar sorarım pazartesi günü kızlar..
Konuyu takipte kalın kızlar, haber veririm ben size.. =)Teşekkür ederim buraya da yazarsan sevinirim canım :)
Teşekkür ederim buraya da yazarsan sevinirim canım :)
Ay çok güzel şeyler var ya rahat ol sen :)Tozlu.com.tr ‘den yapacağınız alışverişlerinizde kapıda ödeme seçeneği mevcuttur.Ayrıca Kapıda Kredi Kartıyla Ödeme seçeneğimizde merkezi yerlerde uygulanmakta olup ,taksit seçenekleriyle alakalı çalışmalar devam etmektedir.
Böyle yazıyor canımKızlar ben çok merak ediyorum nasıl bir şey acaba aldıklarım kaliteli mi ? tedarik edilemedi gitti
Bende başladım ordan almaya:) kapıda öderken nakit mi veriyorsunuz kart mı? Ayakkabıya cesaret edemiyorum ben nedensebende sürekli Tozludan alışveriş yaparım hem uygun hemde kapıda ödeme şansı var. çanta, bot, mont vs bi sürü bişey aldım ordan. her telden yani:) geçen günlerde indirimden 2 tane triko tunik sipariş ettim. çarşamba günü ulaşıcak sanırım. 5 tl kargo ücreti, 5 tl de kapıda ödeme..
ahhh, bir de Lcw nın kapıda ödemesi olaydı, çok mağdurum bu konuda
merhaba, nakit ödüyorum canım.Bende başladım ordan almaya:) kapıda öderken nakit mi veriyorsunuz kart mı? Ayakkabıya cesaret edemiyorum ben nedense
Güzel şeyler buluyorum bazen ama dediğin gibi bazı ürünler çokk kötüÇok reklam yaptılar diye bende baktım bir defa ama hayalkırıklığı,hiç güzel bişey yok
Bende memnun kalmadım özellikle sweat almıştım pamuklarını dökülüyor. Hırka hariç hiç memnun kalmadım.HİÇ TAVSİYE ETMEM ÇOK KALİTESİZ ÜRÜNLERİ, ALDIĞIN ÜRÜNDEN MEMNUN KALMAZ GÖNDERİRSEN KARGO ÜCRETİNİ KESİYORLAR. ONLİNE ALIŞVERİŞTE DÜŞÜNEBİLECEĞİM EN SON SİTE BİLE OLAMAZ.
Merhaba kızlaar :)
Tozlu giyimden alışveriş yapan varmı memnun musunuz
Kargo ücreti ne kadar bilen var mı? Bir de gösterilen ürünle gelen aynı mı yani orda gördüğümz gibi mi
Bende iki gündür bakıyorum da ucuz ürünler hep.Markaları yok.Tozlu ya mı ait tüm ürünler? Belki bir şeyler alırım 100 tl ve üzerine kargo 1 tl.